Apollo Wellness Club Informații

Hotel, Centru de tratament

Camere și apartamente într-un complex cu restaurant, spa, sală de sport și piscine interioare și în aer liber.

Recenzii pentru Apollo Wellness Club

Laurentiu Todea

Laurentiu Todea

1 noiembrie 2023

Am fost cazat in camera 103 dotată cu o baie din ani 199x, cu radiator(calorifer) defect acest lucru l-am aflat a doua zi. Am fost nevoiți să uscam costumele de baie în cameră, plasa pentru insecte de la cameră nu acoperă întreaga suprafață motiv pentru care la aerisirea camerei au pătruns în interior tigri de platani care s-au așezat pe costumele de baie și ulterior pe noi provocând foarte multe înțepături. Am solicitat la recepție să fie mutați în altă cameră, băiatul foarte amabil a reacționat și ne-a schimbat camera. În ziua următoare la decazare domnul aflat la recepție a spus că ar fi trebuit să știm că este invazie de astfel de insecte și că nu au ce sa facă, ba chiar mai mult a început să glumească pe seama faptului că am fost înțepat de insecte. Eu spun că unitatea turistică are obligația de a informa turistul despre existența insectelor, de a verifica funcționarea radiatoarelor de căldură, de a se asigura că plasele pentru insecte sunt așezate corespunzător, și nu în ultimul rând de a manifesta compasiune pentru turistul care are de suferit din cauza acestor neajunsuri. PS Domnul de la recepție din data de 30.10.2023 ar trebui trimis la ceva cursuri pentru a învăța să se comporte cu turistul.

Marius Simigiu

Marius Simigiu

21 august 2023

Am fost in hotelul Apollo. Curatenie extraordinara, personalul foarte amabil , dotarea cu saune, piscine excelente, mâncarea buna și diversificata… totul la superlativ. Comoara acestui complex mai este și baza sportiva dar este nefolosita. Am văzut terenuri de fotbal, de tenis de câmp și 4 coșuri de baschet … toate dotate cu garduri înalte și lumini nocturne. Îmi doresc ca lacătele de pe porțile acestor terenuri sa fie înlocuite cu carduri de acces pentru clienții hotelului astfel încât dimineața și seara când nu este așa cald sa facem sport. Ar fi o oportunitate extraordinara și un mare plus in dreptul hotelului și a managerului acestuia. As încuraja activitățile sportive prin organizarea de concursuri pe aceste terenuri. Sportul și sănătatea merg mâna in mâna. La eforturile extraordinare care s au făcut aici pentru sănătatea oamenilor, activitățile sportive ar fi o completare fireasca și foarte necesară. Îmi doresc sa revin aici și sa arunc mingea la coșul de baschet fără restricții de ore sau lacăte. Ar fi extraordinar dacă reușește doamna directoare a hotelului sa convingă proprietarul acestei oaze de sănătate sa devina și o baza sportivă.

Aurora Simigiu

Aurora Simigiu

20 august 2023

O experiența buna, personal amabil, curățenie, dar dacă vrei sa faci sport dimineața pana la 8, accesul la coșul de baschet sau terenurile de tenis este inaccesibil deoarece acestea sunt sub lacăt iar la Recepția hotelului nu exista cheie, ceea ce este inadmisibil. Ar putea fi gândit un sistem de acces cu cardul pentru oaspeții hotelului. De asemenea ar putea exista un Cos de baschet free ( fără taxa de 35 lei pe ora) pentru cei cazați in hotel. Sportul ar trebui încurajat, nu restricționat, mai ales intr un centru de sănătate!

Damian Samoila

Damian Samoila

10 august 2023

O experienta dezamagitoare ca parinte de copil varsta 3-4 ani. Scarile de la locul de joaca din Strand sunt extrem de inguste si alunecoase. Desi a urcat cu grija, piciorul celui mic a alunecat printre scari (atentie: nici scarile si nici incaltamintea nu erau ude) si a “scapat” doar cu zgarieturi. Am scris un mesaj pe pagina lor de Fb, evident niciun raspuns dupa 5 zile. Probabil sunt genul care raspund doar la solicitarea Protectiei Consumatorului, asa ca le vom face pe plac.

Vlad Alban

Vlad Alban

29 iulie 2023

Me and my wife payed 2100 RON to stay 3 nights in this hotel and in our last day here we asked the staff if we can stay 2-3 hours at the pool area, after check-out. They replied very cold with a negative response. I mean for that amount of money it is so unpleasant. The place was empty and they asked for an extra charge. Also i want to say that someone from the stuff was shouting to us while he speaks to his phone. This is so unprofessional.

Monica

Monica

28 iunie 2023

Hotelul drăguț, apa foarte bună.

Basarabeanu Florin Razvan

Basarabeanu Florin Razvan

16 iunie 2023

dezamăgit de experienta trăită aici, mai ales personalul de la restaurant, care fac discriminări în ceea ce privește clientela. am fost dat afara din restaurant pt ca purtam pantaloni scurți și șlapi deși mai erau 4 bătrâni cu aceeași ținută în acel local. merita și o plângere la OPC

Mădălina Moisa

Mădălina Moisa

11 iunie 2023

O locatie frumoasa, cu personal amabil si foarte ospitalier. Mancarea este extrem de gustoasa, iar ingredientele folosite de calitate superioara. Am cerut un upgrade la apartament Junior Suite, cu care am fost ajutati prompt. Am apreciat mult si curatenia din locatie.

Mr. Rabbit

Mr. Rabbit

1 iunie 2023

People at the SPA reception, learn some basic customer service skills!

ilie utu

ilie utu

16 aprilie 2023

Vă felicit pentru modul cum ați organizat Prânzul Pascal ! Am sărbătorit Pastele a doua oară la Apollo Wellness Club si ne-am simțit minunat! Felicitări domnului Daniel si echipei pe care o coordonează.

Vezi mai multe recenzii

Hartă