Blue Beach Studios Informații

Hotel, Stațiune

Hotel sezonier, cu apartamente pe plajă, oferind un restaurant grecesc în aer liber.

Recenzii pentru Blue Beach Studios

Andrada Gottschling

Andrada Gottschling

28 august 2023

Un hotel invechit, cu mare nevoie de imbunatatiri. Pozitia este buna, pe plaja. Insa in weekend nu te poti odihni din cauza cluburilor din zona, muzica bubuie toata noaptea. Curatenie ok, mic dejun ok, personal foarte amabil.

nela stancu

nela stancu

7 august 2023

O locație superbă, nerecomandat celor care au copii care adora liniștea, "al meu doarme și pe boxe cand e ora de somn😉",noua ne a plăcut foarte mult ,micul dejun oferit super ok,curățenie,personal foarte primitor,totul ok pt o vacanță!!!👍

Balog Eugen

Balog Eugen

1 august 2023

Hotelul este format bine amplasat, aproape de malul marii, se poate admira răsăritul soarelui de pe balcon. Este un pic deranjantă muzica și gălăgia mare de la terasa din spatele clădirii, care ține până noaptea târziu spre dimineața. Camerele sunt foarte okay, parcare gratuită foarte aproape de hotel (chiar peste drum).

Chiculita Raluca

Chiculita Raluca

30 iulie 2023

Locație pe plaja, camere ok, personal amabil, micul dejun bunicel dar același timp de o săptămână! Plaja murdara cu șezlonguri oribile, umbrele mici și rupte, saltele murdare și scumpe, foarte scumpe! Dacă vrei sa te și odihnești noaptea și mai ai și copii mai bine NUUU, gălăgie de nedescris atât de la restaurantul hotelului cât și de la cluburile din apropiere! În afara faptului ca este situat pe plaja și are angajați drăguți, cam nimic! Nu m-aș mai întoarce acolo!

Dimitrios Papaioannou

Dimitrios Papaioannou

22 iulie 2023

Best accommodation in black sea

Barbulescu Silviu

Barbulescu Silviu

25 iunie 2023

O mizerie de hotel. Nunta pana la 5 dimineata. Mancarea nu e comestibila. Nici cafeaua nu o poti bea. Cremwursti la micul dejun.

Tabacaru Costel

Tabacaru Costel

7 septembrie 2022

Super totul, mai puțin parcarea din spate dacă ai "noroc "să plouă mai zdravăn !!!!!

Marius Gliga

Marius Gliga

22 august 2022

Nice and clean room, friendly and helpful staff. Noisy neighbors (lots of clubs around)

Vasile Poenaru

Vasile Poenaru

16 august 2022

O plajă plină de scoici, necurațată fără acel nisip fin pe care mi-l amintesc din tinerețea mea.Micul dejun,bun, dar prea scump pentru ce se oferă. Camerele curate bine echipate. În general bine. O parcare bună dar mai trebuie lucrat la ea. Recomand ptr. cei mai puțin pretențioși.

mi Livi

mi Livi

30 iulie 2022

A fost ok, experienta plăcută.

Vezi mai multe recenzii

Hartă