Blue Viking Informații

Livrare pizza, Pizza la pachet

Program
Luni
Non stop
Marți
Non stop
Miercuri
Non stop
Joi
Non stop
Vineri
Non stop
Sâmbătă
Non stop
Duminică
Non stop

Recenzii pentru Blue Viking

Slender Man

Slender Man

17 septembrie 2023

O grămadă de bani pe 4 felii de pizza și 2 sosuri. Pizza a cărei mărimi o știam mai mare și sosuri de calitate îndoielnică. Plus, mai nou, nu se mai scot sâmburii din măsline. Îți rupi dinții în ele.

Andrei Tîrcă

Andrei Tîrcă

10 septembrie 2023

Cons.: Nu recomand Pizza, in ceea ce priveste experienta mea, pizza nu merita deloc 40 de lei...Am comandat 3 pizza diferite, dintre care niciuna nu s-a ridicat la pretul de 40 de lei, am comandat o pizza Vulcan care era atat de sarata incat era necomestibila, o pizza capricioasa care contine doar masline, efectiv 3 tipuri diferite de masline dintre care unele erau acre. Iar in ceea ce priveste conditiile in care sunt facute preparatele, dezgustator. Doamna de la casa dupa ce umbla cu bani, atingea orice obiect posibil, se intorcra sa bage mana nespalata in aluat, complet neigienic. Pros.: Daca este seara si chiar sunteti disperati sa mancati ceva indiferent de suma, se afla printre singurele optiuni. In schimb pe timpul zilei exista optiuni de 10x mai bune, unde cu 40 de lei primesti o total alta experienta si prezentare.

Iscru Bogdan Mihail

Iscru Bogdan Mihail

5 septembrie 2023

Bataie de joc. Livreaza cu intarziere de aproape o ora, curierul efectiv mi-a aruncat pizza in brate fara vreo justificare si punct. De evitat pe cat posibil.

Matei Gabcon

Matei Gabcon

21 august 2023

Cea mai de râs pizzerie am dat comanda am așteptat 2 ore și după am fost sunat de șofer ca nu se livrează în zona unde sunt normal ar fi fost să mi se aducă la cunoștință când am dat comanda nu recomand și plus de asta mai vorbeau și urât tot iei

lucian t

lucian t

20 august 2023

Teddy cu sos de rosii si de usturoi,pizza favorita from all the pizzas in the world In ultimul timp, s-a imbunatatit si partea de livrare,livrare care inainte dura… Pretul cam sus, dar nu e singura pizza de 50 ron cu sosuri si livrare

Raileanu Claudiu

Raileanu Claudiu

18 august 2023

Cea mai proasta pizza pe care am mancat-o vreodata dar...livreaza pana tarziu (asta include doar bere)

Silviu Stroe

Silviu Stroe

18 august 2023

L-am văzut pe domnul Lenghel că are o pasiune pentru acest local și am zis să încercăm dacă tot s-a mutat în zonă. Pagrano bune, pizza bună pentru o “gustare” de 12 noaptea, dar în zona galbenă. Ușor cam pricy produsele, dar alunecă odată pe lună.

Cristian Gabriel Vigheci

Cristian Gabriel Vigheci

17 august 2023

O pizza care face toti banii! Recomand Pizza Party de la ei chiar daca este mai scumpa este destul de mare si folosesc produse bune!

Cristi 76

Cristi 76

11 august 2023

Dezamăgitor,cum era acum 6-7 ani si acum nu pot sa spun decât de râu.Orice e bine făcut în România pe parcurs se strica .Asta e data viitoare știu că nu mai pot da banii degeaba

Nico

Nico

7 august 2023

Pizza voastră arată bine doar în poze. În ultimii 2 ani, comenzile au venit cu pizza cu blatul ars, la cererea de dublu topping l-ați adăugat la preț, nu și pe pizza, pizza party cu jumătate de pizza goală la 130 lei, dezamăgitor! Am mai lăsat review, l-ați sters. Eram clienți fideli, acordați mare atenție la livrări, cum erați acum 8 ani!

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

  • Livrare
  • La pachet