Domino's Pizza Brașov Informații

Pizzerie, Fast food

Lanț de livrare / aprovizionare, cu o gamă largă de pizze și o varietate de alte preparate și garnituri.

$ $ Oarecum scump
Program
Luni
11:00 - 23:00
Marți
11:00 - 23:00
Miercuri
11:00 - 23:00
Joi
11:00 - 23:00
Vineri
11:00 - 23:00
Sâmbătă
11:00 - 23:00
Duminică
11:00 - 23:00

Recenzii pentru Domino's Pizza Brașov

Alexandra Moldoveanu

Alexandra Moldoveanu

3 ianuarie 2024

Comanda a întârziat cu mai mult de o oră fata de timpul estimat ( timpul estimat a fost de o oră și jumătate). Am primit o pizza rece și uscată. Dezamăgită total.

Andrei Stroie

Andrei Stroie

1 ianuarie 2024

Am comandat doua pizza de pe Tazz. A trecut o ora și 20 de minute, am încercat sa sun de 8 ori de pe numărul cu care s-a făcut comanda, însă nu s-a răspuns. A fost lăsat sa sune… Apelez de pe alt număr, îmi Răspunde o doamna ( mahalagioaica vai de capul ei ). O întreb despre comanda mea și imi spune ca dacă o țin la telefon nu poate sa le facă și ca comanda mea nu a plecat din magazin…. Nesimțire pe fata! Rușine sa va fie! Am fost client fidel acestei pizzerii, dar aceasta doamna nesimțita m-a dezgustat!

Alice69 69

Alice69 69

23 decembrie 2023

Orbil! !!!Păcat.

Horia Marcu

Horia Marcu

10 decembrie 2023

Scumpa pentru ceea ce oferă

Killy

Killy

2 decembrie 2023

Una dintre pizzeriile "decente" din Brasov, pizza diversa, proaspata, doar daca o mananci seara sau ziua cand o cumperi altfel esti gata sa experimentezi ceva...meh...livrarea, este rapida dar curierul relaxat , sa nu-si strice masina. Preturi foarte scumpe pentru o pizza de aia nici nu ma mir ca sunt asa putine recenzii pentru Domino's in Brasov pe cand alte pizzerii au undeva la cateva mii de review-uri deja si sunt de mai putin timp. La fel ca si la competitorii vostrii cereti mai mult pe tazz decat pe site si e si transportul mai mare asta dovedind ca ori profitati ori Tazz se dovedeste a fi o smecherie. Am comandat 4 pizza mici si am platit putin peste 100 lei. Foarte bune ca un avid fan al pizza, putin ulei, blat dulce bun si proaspat dar la pretul ala ar merge reduse cu un 15-20 %. Si sa numai spun de "ofertele" voastre foarte exploatative care tot acolo te aduc ca pret daca te gandesti (ma refer si la ofera 1 pizza mare + una gratis) care nu este activa seara cand aveti comenzi ca sa scoateti cat mai mult profit $$$ , treaba este ca iasa banu', nu ? Din pacate nu merge asa. Oricum GG ! Si mai apare pe telefon o oferta care pe PC nu este activa btw...aviz amatorilor.

Florin Dr.

Florin Dr.

26 noiembrie 2023

Pizza Extravaganzza, recomand, excelentă, livrare rapidă!!!!!

Dragos Nastasa

Dragos Nastasa

30 octombrie 2023

Am comandat o pizza extravaganzza si una domino’s clasic, foarte bune. A fost prima oara cand am mancat de la ei. Si livrarea a fost foarte rapida. Va asteot cu drag si la Iasi 🥰

Larisa Simion

Larisa Simion

10 octombrie 2023

Overpriced for the quality. 30 RON for a very small pizza, that isn't even that good, it is mediocre

Calin Lazuran

Calin Lazuran

28 septembrie 2023

Domino's Pizza in Brasov deserves a solid 5-star review. I ordered recently, and the delivery was impressively fast, with the pizza arriving piping hot. The pizza itself had a perfectly baked crust and delicious, fresh toppings. The Chicken Strippers were equally delightful. Domino's is now my top choice in Brasov for their speedy service and consistently delicious food. I highly recommend their offerings, and I'll be ordering again soon. Kudos, Domino's! 🤜🏻🤛🏻

Bogdan

Bogdan

28 august 2023

Foarte buna pizza , Mi-ar fi plăcut totuși sa nu aibă voie mașinile google sa între in pizzerie

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

 • Livrare fără contact
 • Livrare
 • La pachet
 • Servicii luat masa

Opțiuni de luat masa

 • Prânz
 • Cină
 • Desert

Ambianță

 • Atmosferă relaxată

Clientelă

 • Grupuri

Plăți

 • Carduri de credit
 • Carduri de debit
 • Plăți mobile prin NFC
 • Carduri de credit

Copii

 • Potrivit pentru copii