Exclusiv Hotel Informații

Hotel, Restaurant

Camere liniștite, decorate simplu, într-un hotel accesibil, ce oferă mic dejun gratuit.

Recenzii pentru Exclusiv Hotel

Liviu Lay

Liviu Lay

3 noiembrie 2023

Curățenie și condiții de cazare excelente

Valentin Petcu

Valentin Petcu

30 octombrie 2023

Camera super curata, baia la fel, obiecte sanitare totul in buna stare, cabuna de dus mare, apa calda instant dar nu prea are presiune (etaj 3)... Ne-am cazat de duminica pana marti, si luni dimineata pe la 7 cand era somnul mai bun, o bocaneala maxima in tot hotelul.. Femeile de serviciu frate.. Le-am rugat mai incet... Degeaba, aspiratoare si scaune taraite nush cum naiba ce eu nu aveam nici un scaun in camera... Si inca ceva, din camera noastra a lipsit acel frigider micut, atat de folositor uneori. In rest super, lift modern, tablouri frumoase etc... Restaurantul de la parter face toti banii, toata mancarea de nota 10+.

gelu antal

gelu antal

30 octombrie 2023

Daca esti in trecere sau vrei sa petreci cateva zile in Timișoara aceasta locatie este perfecta. Este aproape de centru orasului aprox.25 de minute de mers pe jos personal amabil camerele foarte curate. Recomand aceasta locatie😍

MUNKI MAN

MUNKI MAN

24 septembrie 2023

Un hotel de 3* care merita din plin 3*

Calin Cimpeanu

Calin Cimpeanu

21 septembrie 2023

A very cosy hotel with everything you need. A restaurant downstairs, and also a supermarket. I will be returning because I have a modular course that takes place monthly. The only reason I’m giving it 4* is because of the WiFi…man that thing was horrendous. I was better off on my 5G mobile data. Please fix the WiFi!!!

Bogdan Tomoiu

Bogdan Tomoiu

11 septembrie 2023

The hotel(including the rooms,of course) is clean. Expect what you have paid for - a real 3 stars hotel(not a 2 stars with the ranking of a 3 stars). That means the rooms are not so big but the furniture is fine,the bath is also fine.The parking is in front but also in the backyard,but is small (in total 6-7 lots). I was with the family,for one night. We were very happy with the services provided!

Iordache Razvan

Iordache Razvan

20 iunie 2023

It is very difficult to park your car near this location!

Taranu Valentin

Taranu Valentin

11 iunie 2023

Not really clean,poor breakfast,

velcont

velcont

9 iunie 2023

Am fost încântat de nivelul de curățenie din hotel. Camerele erau impecabile, iar personalul a făcut tot posibilul să asigure un mediu curat și igienic. De asemenea, am apreciat amabilitatea și promptitudinea personalului de la recepție, care au fost întotdeauna pregătiți să răspundă la întrebările și solicitările mele. De asemenea, am fost încântat de faptul că parcarea a fost gratuită, ceea ce a adăugat un plus de comoditate șederii mele. Deși hotelul se află la o distanță de aproximativ 30 de minute de mers pe jos de centrul orașului, am apreciat liniștea și atmosfera plăcută din zona în care se află. Restaurantul de la parterul locației a fost cu adevărat excelent. Am avut ocazia să savurez preparate delicioase și să mă bucur de o experiență culinară deosebită. Cu toate acestea, aș dori să aduc în atenția dumneavoastră câteva aspecte care cred că ar putea fi îmbunătățite. În primul rând, am observat că micul dejun a fost într-un fel monoton, cu aceleași feluri de mâncare în fiecare zi și de calitate inferioară. Aș sugera o mai mare varietate și mai multă atenție acordată calității alimentelor servite. În concluzie, apreciez ospitalitatea și serviciile dumneavoastră, dar cred că există câteva aspecte care pot fi îmbunătățite pentru a asigura o experiență de neuitat pentru clienți. Sper că feedback-ul meu vă va fi util în a continua să oferiți servicii de înaltă calitate și să vă îmbunătățiți constant experiența oferită. Vă mulțumesc încă o dată pentru găzduire și vă doresc succes în toate eforturile dumneavoastră viitoare.

Mihai Stanciu

Mihai Stanciu

23 mai 2023

In camera se auzea galagia de la camerele din jurul nostru si de pe hol, (interval orar 00-02), caldura nu functiona, micul dejun cu produse ieftine (aro).

Vezi mai multe recenzii

Hartă