Golden Time Hotel Informații

Hotel, Sală de evenimente

Camere și apartamente simple într-un hotel practic cu restaurant și zonă de spa.

Recenzii pentru Golden Time Hotel

Constantin Iancu

Constantin Iancu

31 octombrie 2023

Pozitionare excelenta, "la strada" cu parcare mare. Camere mari, curate si calduroase (in sezon rece). Aer conditionat & TV LCD functionale, de firma. Pret excelent ptr conditii de **** (80€ camera in octombrie 2023). Bufet suedez la micul dejun calitativ, variat si suficient. Cafeaua la micul dejun se prepara la expresor, exceptional de buna. Cu toate ca nu se fumeaza in camera, exista un micro-balcon dotat cu scrumiera unde se poate fuma. Baia foarte mare & curata, instalatiile sanitare de calitate si perfect functionale. Recomand, cu adevarat un hotel de nota 10!

Marinescu Radu

Marinescu Radu

14 octombrie 2023

Am avut o experienta destul de neplăcută la acest hotel. Rezervasem camera cu 430 lei și dimineața la receptie am fost "placut" surprins ca trebuie sa plătesc 480 lei. În rest hotelul ok.

Zoltán Gál

Zoltán Gál

12 octombrie 2023

Foarte multumit! Recomand!

Cristina Pintilie

Cristina Pintilie

1 octombrie 2023

Am fost la restaurant. Nu era aglomerat. Servirea, mancarea au fost in regulă.

Daniel Bodnar

Daniel Bodnar

24 septembrie 2023

Personal, amabil. Curățenie camere exemplară, servire restaurant ireproșabil. Meniu foarte bun.

Radu Toganel

Radu Toganel

11 septembrie 2023

Fara probleme, ne-am cazat, o camera mare si confortabila, curata, baia foarte frumoasa, cu dus. Camera fara balcon, dar cu geamuri mari, ac, tv, frigider. O experienta placuta

Diana

Diana

9 septembrie 2023

Camera mare. Foarte liniste in camere avand in vedere ca este la bulevard. Am fost cazati pe partea opusa cu buleverdul. Micul dejun a fost cam meh, dar nu am mancat la restaurant deci nu pot spune cum e mancarea. Cel mai bun lucru a fost clar baia. Foarte mare si dusul imens. Curate camerele si foarte pufoasa mocheta de pe jos:) Staff ul foarte okay. Overall raport pret calitate e okay👍🏻

Andreea Constantinescu

Andreea Constantinescu

15 august 2023

Camere curate, mic dejun ca la orice brunch. Totul super. Ne am uitat incarcatorul in camera si chiar ni l au dat inapoi(sincer, nu ma asteptam).

Stefan S.

Stefan S.

10 iulie 2023

Nice rooms and very good breakfast and dinner.

Nicu Aivanoaei

Nicu Aivanoaei

29 iunie 2023

Hotel de patru stele tipic. Camere mari, curate și dotate cu tot ce trebuie. Mic dejun suficient de variat. Parcare proprie. Ușor de găsit, pe Calea București, când se intră în oraș dinspre Predeal. Potrivit pentru deplasări de serviciu, când n-ai timp să te uiți pe fereastră. Camerele nu au balcon. Dacă vreți să vă cumpărați apă și alte cele, aveți chiar peste drum un supermarket cunoscut. Nu am nimic de reproșat.

Vezi mai multe recenzii

Hartă