Grand Hotel Traian Informații

Hotel, Bistro

Cazare elegantă, de epocă, cu apartamente și camere rafinate, plus un restaurant/bar de lux.

Recenzii pentru Grand Hotel Traian

Petre Constantin Buta

Petre Constantin Buta

13 noiembrie 2023

Merita să petreci o mini vacanta.

Rodica Sevastre

Rodica Sevastre

12 noiembrie 2023

O dezamăgire de 500 lei!!!Extrem de multa gălăgie din exterior, în mijlocul camerei, am avut plăcerea sa privesc un stâlp, prosoape uzate, pat incomod, un TV extrem de mic! Cea mai proasta alegere, nu recomand!!!! Ar fi cazul sa actualizați fotografiile de prezentare cu realitatea, nu cu ce era acum 20 ani! Doar exteriorul merita 4 stele, în rest, este praf!

Adina I

Adina I

1 noiembrie 2023

Două stele cu generozitate! Frumos exteriorul, frumos și interiorul... până am ajuns in cameră. Prima "surpriză" : țânțarii! Și nu oricum. Țânțari bine hrăniți, probabil de alți oaspeți. O "plăcere" să te murdărești cu sângele altora, după vânătoare. Am sesizat la recepție. Nicio rezolvare. Am lăsat climatizarea deschisă înainte de a pleca în oraș,sperând să găsim o temperatură potrivită pentru somn. Când ne-am întors erau 30 de grade in cameră!!!! Termostatul era doar să fie. Cada cu hidromasaj nu avea motor, cum ne-a informat instalatorul pe care l-am chemat să ne lămurească ce se întâmplă. De calcarul depus pe duze, nu mai comentez. Tot instalatorul ne-a lămurit de ce "beneficiam" de căldura cruntă din cameră. Climatizarea doar încălzea. Mai pomenesc de pătura de catifea ce acoperea patul. Era plină de pete ciudate la care nu vreau să mă gândesc de unde proveneau... Am lăsat-o pe podea, sper să mi se fi înțeles gestul. Micul dejun rezonabil, dar nu a spălat obrazul acestui hotel. Pentru cele descrise mai sus, am poze. O dezamăgire de 500 de roni.

Miroslav Žiak

Miroslav Žiak

30 octombrie 2023

Lovely historical hotel. With great atmosphere, but we miss wellnes and fitness. In the room we miss some small details and not all waiters know to speak english. But location of the hotel is great, 10 minutes of walk, through promenade yo the city center.

Anca monica Dima

Anca monica Dima

29 octombrie 2023

Camere curate, posibilitate de parcare in fata hotelului. Cand am rezervat am intrebat daca putem sa mancam la restaurantul de acolo dar cand am ajuns era o nunta in restaurant si a trebuit sa ne cautam un alt local ptr cina. Exista un bar/pub la parterul hotelului. Muzica de acolo s-a oprit in jurul orei 3 dimineata. Nu am putut dormi. Am reclamat acest aspect la receptie si nu am fost singurii care au facut-o. Un grup de straini au sesizat faptul ca nu au dormit toata noaptea. Ar trebui sa fie specificat pe seitul hotelului faptul ca in weekend nu te pot odihni din cauza acestui bar. Daca stiam acest aspect nu ne cazam aici

R I

R I

23 octombrie 2023

Doar un hotel cu nume.. probabil ar trebui sa mai scadă din stele .. camere zgomotoase … personal gălăgios dimineața.. lipsa de informare din partea recepției … 450 lei prețul pe cameră fără mic dejun…LIPSA PARCAREE ALOOO

Daniel Ionascu

Daniel Ionascu

12 octombrie 2023

Am fost oaspetele lor o noapte. Pentru mine a fost o surpriza frumoasa in comparatie cu Bucurestiul unde in centru la 4 stele am platit parcare si nu putin, am platit mic dejun si nu putin. Daca Traian dadea mai multa căldură ar fi fost perfect, 8 spre 9 octombrie nu a fost chiar o noapte calduroasa. Felicitari personalului amabil si delicat in comportament.

Pintilie Bogdan Nicolae

Pintilie Bogdan Nicolae

10 octombrie 2023

Restaurantul e un dezastru. Am plecat pt ca după o ora de la comanda m au anunțat ca nu au ce am comandat, nu mai vorbim de faptul ca meniul a fost adus după 20 de minute de așteptare în condițiile în care eram a 4 a masa și 3 ospătari care stăteau la taclale în fata barului. Mai mult ospătărița a venit râzând nonșalant spunând după atâta așteptare ca nu mai au în meniu ce am comandat. Nu recomand ! Un dezastru ! Revin ! Hotelul are 19 grade în camera recepția îmi spune la.o camera de 550 RON ca nu le merge căldura !

Andreea Pintilie

Andreea Pintilie

10 octombrie 2023

❗️Cele mai proaste servicii de ospatarie in centrul orașului, la un hotel ce se pretinde a fi de 4 stele. Așteptarea pentru meniuri, apoi comanda a fost adusă greșit si dupa 30 de minute in care așteptăm să servim cina, vine un alt ospatar si ne spune ca nu au unul din felurile principale. Jalnic! Ce ține de camere, mici raportate la pret care nu a fost unul mic.

CRISTINA STRELTOV

CRISTINA STRELTOV

9 octombrie 2023

Felicitări. Se poate discuta si mai ales se poate rezolva orice solicitare.

Vezi mai multe recenzii

Hartă