Hotel Adriatico Informații

Hotel, Specific italian

Camere nepretențioase într-o proprietate practică, ce oferă un restaurant italian relaxat.

Recenzii pentru Hotel Adriatico

Mugurel Ciuperca

Mugurel Ciuperca

17 octombrie 2022

Este o cladire veche si neintretinuta care a inceput sa se deterioreze incat aproape ca nu mai poate fi folosita ca si loc de cazare . Exista utilitati dar mobilierul si interiorul camerelor este deteriorat.

Watermellon

Watermellon

18 iulie 2022

The room in which i stayed was an absolute dissapointment, the bedroom looked like it was clean the bed matress was very uncomfortable, the pillows were so small you couldn't even tell they were there, the a/c didn't work properly, the quality of the TV was horrible and the bathroom wasn't really great,the shower seemed to be clean,but the toilet was extremely filthy, not to talk about the sink which was barely standing.

CipriGM

CipriGM

17 iunie 2022

Incerc sa fiu cat de politicos posibil, mizerie peste tot, usile sparte, pereti patati, cearceafuri vai mama lor, receptioner din “frate” nu te scoate, va sugerez sa nu.

Cătălin Barb-Ghenci

Cătălin Barb-Ghenci

29 noiembrie 2021

O locație frumoasă.

Summer Waves

Summer Waves

14 noiembrie 2021

Are nevoie de renovare, că e lăsat în uitare, tot e vechi și ciuruit, greu de găsit că nu au o direcție clară pe gps, și nici pe stradă nu găsești indicații spre ei, parcarea este dar e vai de ea, nu asfaltată și e plină de bălți când plouă.

Doinita Aldulescu

Doinita Aldulescu

30 septembrie 2021

Liniște și relaxare

Radu

Radu

9 august 2021

Stayed here a couple weeks while working construction. Staff were very helpful in providing what was needed and help getting around. Isn't in state of the art condition or brand new but the hotel is overall clean, has nice rooms with air conditioning sofa, table and fridge which was everything that was needed. Would Definately recommend if you're not planning on spending a lot!

Alina Zlat

Alina Zlat

22 iulie 2021

Curățenia lasă de dorit, mobilier vechi. Prețul destul de piperat pentru condițiile oferite

Ovidiu Silviu Ghiuzan

Ovidiu Silviu Ghiuzan

19 iulie 2021

1. Camere vechi, neîngrijite, pereți neșlefuiți, murdari 2. Curățenia cel puți pe jos in camera nu era făcută și nici in frigider(și frigiderul trăncănea foarte tare de a trebuit sa l scoatem din priza) 3. La baie mirosea a canalizare, după fiecare dus,nu știu de unde sa făcea o băltoaca. 4. Cearșaful era găurit de o Țigara, prosoapele (cel puțin 2 miroseau a Țigara), 1 era rupt , și toate vechi și prea mult uzate. 5. In fiecare seara, când nu te așteptai, începea apa de la dus sa curgă fără nici un motiv. 6. In 4 nopți de cazare , 1 data nu au venit sa dea cu matura pe jos , sa schimbe vreun cearșaf sau vreun prosop 7. Geamul nu se închidea calumea 8. Aerul condiționat îți bate direct in pat,deci nici o șansa sa stai cu el aprins seara NU RECOMAND!

Cosmin Goleanu

Cosmin Goleanu

6 iunie 2021

Înghețată bună, dar nu NEAPĂRAT pe gustul meu mai excentric.Mi-a plăcut scuterul în SCHIMB 👍👍

Vezi mai multe recenzii

Hartă