Hotel Casa Muresan Informații

Hotel, Sală de evenimente

Camere și apartamente simple într-un hotel nepretențios cu un restaurant, un bar și mic dejun gratuit.

Recenzii pentru Hotel Casa Muresan

S Marius

S Marius

12 noiembrie 2023

Ne am culcat de foame și ne am trezit de frig

Bianca Vascan

Bianca Vascan

3 noiembrie 2023

Camera spațioasă și calduroasa, paturi confortabile, curățenie, personal foarte receptiv la nevoile noastre. Baia impecabila! Micul dejun tip bufet, foarte bun! Raport calitate-preț foarte bun. Recomand.

Mihai Scarlat

Mihai Scarlat

15 august 2023

Small room with thin walls and food smell from kitchen.

Ana-Maria Rusu

Ana-Maria Rusu

14 iunie 2023

This hotel is a very good option for business trips! It is close to drive to most places in Brasov and just 30 mins walk from the historical center. The personnel is nice and the rooms are clean and many are also quite new.

Vintilă Diana-Georgiana

Vintilă Diana-Georgiana

8 mai 2023

Mediocru :) nu a venit nimeni sa schimbe asternuturile sau sa facă curat. Manele de bubuie hotelul, noroc ca aripa in care stăteam era mai linistita pana sa aud din camera de alături o crizata. Izolare proasta. A trebuit sa chem receptionistul sa calmeze treaba. Mic dejunul dacă nu vii pana în 9 jumătate, nu te mai chinui. Nu aduc mare lucru. Mediocru și ala. Recomand salata de vinete. Deci..nu prea ai ce alege. Personal arogant, mai ales cei de la receptie. Conectarea cu orașu e mizerabila sa nu mai spun ca aștepți juma de ora sa vina un autobuz. O romaneasca jalnica. Hoteluri cu mai puține stele in afara te trateaza mult mai frumos. Nici nu se compara. Era sa uit. Am dormit asa bine încât m-a durut gatul 1 săptămână. Fugiti de hotelul asta :))

Camy Carmen

Camy Carmen

1 mai 2023

Recomand! Locatie frumoasa ,camera spațioasă si foarte curată ! Angajați foarte amabili!

Marius Craus

Marius Craus

25 aprilie 2023

Camera spațioasa și foarte curata, mic dejun diversificat și suficient, angajați foarte drăguți și amabili.

Alina Stancu

Alina Stancu

29 martie 2023

Personal amabil, mic dejun foarte variat, cu o cafea excelenta. Căldură în camera, liniște, nimic de reproșat.

Maria Anghel

Maria Anghel

22 martie 2023

Camera a fost frumoasa, curata. Singura problema este lipsa comunicarii intre cei de la receptie. Deci am anuntat ca check-out ul il voi face la ora 11 si atunci voi si plati, in conditiile in care este permis pana in ora 12:00, am fost deranjata de catre receptie de 3 ori intr un interval de 10 minute de aceste lucruri..

Ana Maria Stanciu

Ana Maria Stanciu

25 februarie 2023

We attended an event there. The reception was ok, the food and drinks was good. There were a few parking places, not enough for all the invites. The facilities were a little outdated. But overall was a nice experience.

Vezi mai multe recenzii

Hartă