Hotel Continental Drobeta-Turnu Severin Informații

Hotel, Centru de conferințe

Camere și apartamente informale cu Wi-Fi gratuit, plus un restaurant cu terasă și vedere spre râu.

Recenzii pentru Hotel Continental Drobeta-Turnu Severin

Andreea Petcu

Andreea Petcu

10 noiembrie 2023

Un hotel ok,eu am fost foarte multumita,am stat 8 zile.Am ales o camera superioara, la etajul 5.Curatenie zilnic,iar la 3 zile schimba lenjeria👍Personalul de la restaurant extraordinar de bine pregatit si dragut,fetele de la receptie m-au ajutat cu mare drag cand am avut nevoie de ceva.Cu siguranta il recomand si daca as mai avea ocazia sa revin in Drobeta tot aici m-as caza.

Tudor popescu

Tudor popescu

9 noiembrie 2023

Curat și servire bună, personal amabil...parcare cu plată din păcate. Camerele sunt cam prea comuniste, mobilier de atunci. Confort de principiu bun, dar mai renovați camerele alea, e praf pe pereți, mobilierul din 1970 o fi el mai bun dar reconditionati-l corect, se vede că e refăcut de mântuială. Servire foarte ok, mâncare bună restaurant frumos. Personal foarte amabil și plăcut. Funcție de ce rând de camere ai, Dunărea se vede foarte frumos.

shabtai beniamin

shabtai beniamin

30 octombrie 2023

A 3-star hotel, adjacent parking for a fee of 20 lei per day, the location of the hotel is very good, you can park in the adjacent street for free, the reception staff was very charming and took care of our requests quickly, they also made sure to change our room in the evening because there was a malfunction in the shower in the room, no There was hot water flow at all. The room is comfortable, the furniture and mattresses need renewal. Reasonable and very good breakfast compared to 3 star hotels. There is a seating option on the outside balcony. One thing didn't turn out well, in the evening we came to fill water from the water dispenser in the dining room and got scolded by one of the waiters claiming that it is only for breakfast, all in all a very reasonable place for those who want to spend a day there and move on.

Mircea V

Mircea V

14 octombrie 2023

If you get a room on the back of the hotel you can see have a great view. The prices are a bit high. Breakfast is a little on the low side.

Andrei Ciobotaru (Ciobo)

Andrei Ciobotaru (Ciobo)

5 octombrie 2023

Am rezervat o camera cu o zi in interes de serviciu, linistit ca am camera asigurata, dupa un drum de 4ore si 6 de munca, ajung la hotel si surpriza.. parcarea hotelului este cu plata. Informatie pe care nu am primit-o cand am rezervat camera telefonic si din fata barierei.. am sunat sa cer informatii, unde mi s-a spus cu lejeritate ca parcarea este 20 de lei si ca ei nu aveau de unde sa stie ca vin eu cu masina. (Dar nici nu m-au intrebat) Nu pot sa concep cum in 2023 imca exista hoteluri care mai rau, nu au deloc parcare.. si aceste hoteluri cu plata... Dezamagitor sa ajungi obosit la hotel si sa nu te poti caza!

Dora Constantin

Dora Constantin

4 octombrie 2023

Așezat in centru orașului , camerele sunt confortabile, curate, mobilierul adecvat locației, deservire exemplară, un hotel unde ne-am simțit ca acasă . Il recomand!

Sorin IONITA

Sorin IONITA

29 septembrie 2023

Prețul este prea mare pentru facilitățile hotelului. 276 lei camera ( mic dejun inclus)+ 20 lei parcarea. Mobilierul este vechi, saltelele cred ca au câțiva ani de când nu au mai fost schimbate, țânțari în cameră și omorâți pe pereți.

Kristiana Medika

Kristiana Medika

29 septembrie 2023

Amazing suits (clean, with enought towels, all essentials includet), staff very helpfull. Amazing location near Donova. Good experience. Thank you!

Viviana Popescu

Viviana Popescu

25 septembrie 2023

Un hotel minunat cu o poziționare fantastică, situat chiar în centrul orașului înconjurat pe parcuri și cu vedere la Dunăre. Personal de excepție: incepand cu receptionerele care sunt foarte drăguțe, amabile și zâmbitoare, până la ospătari care sunt adevărați profesioniști. Curățenia și camerele sunt excepționale, se vede ca doamnele cameriste își dau silinta. Recomand cu incredere acest hotel !

Mar Aguilar

Mar Aguilar

16 septembrie 2023

The rooms are quite outdated, and there are a few problems with the bathroom (shower doesn’t drain properly and the sink is a bit loose) but the service is very good and it is in a great location.

Vezi mai multe recenzii

Hartă