Hotel Continental Forum Arad Informații

Hotel, Centru de conferințe

Proprietate rafinată, cu restaurant, bar și club de noapte, plus spațiu pentru conferințe și Wi-Fi gratuit.

Recenzii pentru Hotel Continental Forum Arad

Marius Anghel

Marius Anghel

13 noiembrie 2023

Lipsa bunului simt al personalului de la restaurant, lipsa de respect fata de clienți. Comportament de o Margareta maxim.

bog bogdan

bog bogdan

13 noiembrie 2023

Curățenie și mai ales așternuturi impecabile. Micul dejun bogat. Locul unde se află este ultracentral. O experiență plăcută.

ciobanu vali irina

ciobanu vali irina

11 noiembrie 2023

Un hotel excelent! Vederea de la etajul 10 e superba,micul dejun foarte bun,salteaua exact cum trebuie,personalul minunat

shabtai beniamin

shabtai beniamin

4 noiembrie 2023

A very high class hotel, we came to it for a couple's vacation, at the reception we were greeted by a courteous staff who quickly took care of our reception. We got a large room with a balcony where you can see the city from above. A clean room and a good and clean shower. The location of the hotel is very central so that you can go to the attractions in a short walk, it is highly recommended to see the city hall at night. The hotel's dining room is divided into 2 levels. A rich and delicious breakfast. There is parking adjacent to the hotel for a daily fee. I highly recommend the place and we will return to it again if we have the opportunity to visit the place.

Radu Valeriu

Radu Valeriu

30 octombrie 2023

Curățenia lasă de dorit,totul este îmbătrânit,din păcate acesta nu se poate laudă că este un hotel de 4 stele decât la capitolul preț.....

Radu Gherasim

Radu Gherasim

27 octombrie 2023

La 4 stele să nu funcționeze aerul conditionat sau wc ul foarte incomod și prețuri de-ți stă mintea în loc. Ce ia-ți făcut fraților la berea aia la 0.33 este cu aur de costă 15.00lei?

Catalin

Catalin

22 octombrie 2023

O experienta super ok, stricata "pe ultima suta de metrii" de un om frustrat pe viata acestuia. Scriu aceasta recenzie pentru a incuraja toate persoanele tinere, sub 25 de ani, care din punctul unor angajati ai acestui hotel, nu-si pot permite sa stea la acest hotel, toti suntem predispusi sa stricam lucruri si asa mai departe. Intamplarea mea incepe in dimineata decazarii de la acest hotel, dupa o sedere de 2 nopti in urma cu o luna de zile, cand eu impreuna cu niste colegi de munca am fost intr-o vizita de afaceri in Arad. Astfel ca, procedand perfect normal si ducandu-ma la receptie pentru a ma decaza, il intalnesc pe acest domn mai in varsta de la receptia hotelului (poza atasata recenziei, preluata din pozele postate aici pe google) caruia ii inmanez cartela camerei, urmand ca dansul sa ma intrebe daca am consumat ceva de la "minibar", iar eu raspunzandu-i cu "Nu, nu am consumat nimic", astept sa mi se zica ca e totul in regula si ca pot pleca, dar dansul nimic, de aceea, eu intreb "este totul ok?" pentru a ma asigura ca pot pleca, cand surprinzator domnul imi raspunde cu "sa speram ca da"(din aceste cuvinte care aveau o nota negativa, eu intelegand ca domnul nu prea avea incredere in ceea ce am zis eu si ca sigur dupa gandirea acestuia, vazand un tanar sub 25 de ani care este cazat la un hotel de 4 stele, care in mod normal nu si ar permite si ar fi venit doar sa strice lucruri prin hotel si sa minta ca n-a consumat nimic de la amaratul ala de minibar). Astfel, rog conducerea acestui hotel/lant hotelier sa nu mai angajeze sau sa faca ceva in privita acestor angajati care vin frustrati pe propria viata si cu preconceptii prestabilite, care "judeca" o carte dupa coperta. De aceea, in urma acestei intamplari nu voi mai veni niciodata la acest hotel si nici nu voi recomanda cuiva sa vina la acesta, fiind foarte "neprietenos" cu persoanele tinere care dupa perceptia unora toate sunt creatoare de probleme, mincinoase si "sarace", care nu-si permit sa stea la astfel de hoteluri de 4 stele. Mai jos am lasat si un fragment dintr o alta recenzie, lasata de o doamna pe Booking, aceasta situatie si comportamentul acestui om, nefiind singular si aplicandu-se doar in situatia mea. Sper ca acest om, neprofesionist si neavand nimic din cuvantul "ospitalitate", cuvant care da numele acestei industrii... Nu am facut rezervarea prin intermediul booking.com, pentru ca as fi lasat si acolo o recenzie proasta.

chrisi helbich

chrisi helbich

12 octombrie 2023

We had a very lovely stay at the hotel. The staff was super friendly especially Alexandra from reception who helped us a lot. The breakfast was delicious and the rooms all very modern with an own balcony with a great view and sunsets. Also the mini bar and the bar in the lobby were accelent. Thank you for a wonderful stay

Bianca Nicu

Bianca Nicu

11 octombrie 2023

Ok au prăjituri bune și la gust și la preturi

Valentina Ciuta

Valentina Ciuta

6 octombrie 2023

Hotelul are o localizare foarte bună, priveliștea este superbă spre oraș, iar camerele sunt curate, amenajate frumos și dotate cu tot ce ai nevoie. Hotelul este foarte curat și dispune de mai multe zone de relaxare, de la restaurant, terasă, cofetărie, bar. Personalul este foarte plăcut, iar servirea a fost impecabilă. Recomand mâncarea din restaurant și prăjiturile din cofetărie. A fost totul perfect!

Vezi mai multe recenzii

Hartă