Hotel Continental Informații

Hotel, Centru de conferințe

Cazare rafinată într-o clădire din anii 1800, restaurată, cu un restaurant, un bar și o cafenea.

Recenzii pentru Hotel Continental

Marinu Tom

Marinu Tom

16 noiembrie 2023

Micul dejun slabut,preparate ieftine.Sugestie puneti continutul borcanului intr-un bol,cred a rata mult mai bine decat borcanul cu lingura in el !!!

Gavan Danut

Gavan Danut

5 noiembrie 2023

Îmi face plăcere să spun că acesta este un Hotel. Totul este super și revin cu plăcere aici deoarece chiar îmi place. Camera, condițiile, view-ul, masa, toate sunt la nivel de top

Daniela Cismarescu

Daniela Cismarescu

4 noiembrie 2023

Sala de curs fără ferestre, fără aerisirea directă, oxigenate

Diana D

Diana D

4 noiembrie 2023

Great location Every time I come in Sibiu I chose Continental Forum due to its best services, central location and great breakfast. Personnel is very attentive to clients.

PlanK717

PlanK717

30 octombrie 2023

Am primit o plapuma de 1x1 pentru un pat de 2x2, fapt care a scazut drastic calitatea somnului. Hartia igienica de calitate inferioara. Covor murdar si ars. Perete murdar si spart. Baie din 3 bucati compartimentata ingrozitor.

Teo Teodora

Teo Teodora

10 octombrie 2023

Am fost cazata aici .Este normal că unui client al hotelului sa i se perceapă taxa de parcare in parcarea hotelului?

lorraine squires

lorraine squires

8 octombrie 2023

Great location. Beds really hard and bathroom needs refurbishing. Good size room.

ana marin

ana marin

29 septembrie 2023

Forum Sibiu este o poveste 😍😍 camerele spațioase, baia curată, cosmeticele au fost suficiente pentru 2 persoane. Mi-a placut foarte mult terasa din curtea interioară, unde am putut sta sa citesc in compania unui Aperol. Domnul Vasile a avut grija constant sa nu ne lipseasca nimic, sa nu se incalzeasca berea in timpul pranzului si sa ne aduca o patura cand s-a facut mai frig. Noi am nimerit in zilele in care se desfasurau conferinte si am aflat ca au unele dintre cele mai frumoase sali de conferinta din oras ❤

Oana Vita

Oana Vita

26 septembrie 2023

Am fost cu familia si am mancat la restaurant. Acord un mare minus pentru personale cu restrictii alimentare. Eu tin regim la gluten si la lactate. Am comandat un peste cu legume sotate si cartofi prajiti, pestele a fost foarte sarat, legumele au fost calite in unt - in condițiile in care i-am spus ospatarului ca nu am voie (deci nu le-am mancat), cartofii i-am mancat desi erau din aceia congelați. Supa de vacuta avea mult ulei, iar carnea nu am putut sa o mananc, nu era cea mai proaspata.

Ana Maria Dinu

Ana Maria Dinu

18 septembrie 2023

Grupul sanitar nu oferă intimitate, are pereți din sticla

Vezi mai multe recenzii

Hartă