Hotel Del Mar Informații

Hotel, Restaurant

Camere simple, unele cu vedere la mare, într-un hotel de lux cu restaurant, piscină în aer liber și centru spa.

Recenzii pentru Hotel Del Mar

Florea Marius

Florea Marius

2 noiembrie 2023

Un salon deosebit pentru evenimente speciale!

laurentiu zaharia

laurentiu zaharia

1 noiembrie 2023

Hotelul nu este pe malul marii. Micul dejun este bun.

Dragos Grigore

Dragos Grigore

14 octombrie 2023

Nu am stat eu în el ,șeful din spusele lui ok de 4 stele cam pustiu în toată Mamai sau unde o fi....

Raluca B

Raluca B

24 septembrie 2023

Sambata nu am putut lua pranzul si cina in restaurant deoarece era o nunta. La piscina servirea pranzului a fost dezastruoasa. Consider ca turistii nu ar trebui sa sufere consecintele nuntilor de la Hotel Del Mar.

Andrei B

Andrei B

24 septembrie 2023

Mary.Jon.oana.Magda.Aurel.GheorgheAndra.Alexandra: Vreu sa pun in lumina acesti oameni pasionati de al lor rol! Un local perfect din toate punctele de vedere! Receptie,service , atmosfera! Va recomand a este serviciu mai ales pe partea de nunti! Un eveniment spectaculos bazat pe aitenticitate si mancare buna!

numis world

numis world

3 septembrie 2023

Masa de seara nu este de stat, foarte saraca si exagerat de scumpa, niste cartofi prajiti de la amiaza si gratar de la amiaza petru 250 lei 3 persoane. in rest personalul destul de refractar greu comunicativ si cu frica sa nu supere sefii si clientii. Pentru dormit ok in rest de evitat! Per ansamblu maxim 2 stele!

Marian Nogai

Marian Nogai

28 august 2023

Am fost cazați timp de 8 zile la acest hotel, recent în august. Pot sa zic ca am rămas foarte mulțumiți de primire, personal. Camera unde am fost cazați a fost foarte spațioasă, curata, balcon cu vedere la mare, este foarte aproape de plaja, micul dejun foarte gustos. Doamnele de la curățenie, recepție foarte receptive, întotdeauna am fost întrebați dacă mai avem nevoie de ceva. Micul dejun foarte gustos. Deoarece în ultima zi nu am mai rămas la micul dejun, am primit din partea hotelului la pachet mâncare pentru drum(am rămas plăcut surprinși). Hotelul dispune de piscina(cearșaf și șezlong gratuit la piscina), plaja privata cu șezlonguri gratuite pentru cei cazați. La sigur vom mai reveni. Am avut parte de o vacanta perfecta...

Fangowxx

Fangowxx

21 august 2023

Camere mari și frumoase de 4 stele, mâncarea bună și servirea excelenta, as remarca totuși negativ prezenta în număr foarte mare al cetățenilor romi care fac cam ce vor la piscina și din aceasta cauza am acordat doar 4 stele. Recomand hotelul și pe d.na de la receptie și d.na de la rezervări cărora le mulțumesc foarte mult și nu pot sa le spun numele deoarece încalcă politica Google.

Ionut Paraschivescu

Ionut Paraschivescu

21 august 2023

Un hotel frumos, curat și cu un personal foarte atent.

Slincu Oana

Slincu Oana

8 august 2023

Experienta nu a fost placuta per total. Check-in-ul se face la ora 18:00. Am ajuns si in prima zi am vrut sa stam la piscina, insa se inchidea la ora 14:00. La plaja privata in prima zi de check-in nu ai acces, trebuie sa platesti sezlongurile. A doua zi piscina s-a inchis la ora 16:00. A 3-a zi am vrut sa stau la plaja privata, deoarece la piscina era circ si galagie provenita de la multi barbati de o alta etnie, insa am aflat ca accesul la plaja este de la randul 5 in spate. Am cerut sa mi se arate unde se stipuleaza aceasta regula, mi s-a spus ca pe website, apoi pe confirmarea de pe email. Cautand, nu era trecut nicaieri. Nu mi se pare in regula sa platesti acces la piscina si plaja privata, dar de fapt piscina sa fie fie inchisa, fie foarte mare galagie, iar plaja privata sa fie de fapt 3 randuri din spate. Doamna manager de plaja m-a intrebat daca nu cumva eu m-am decazat deja si nu mai am de fapt acces, in conditiile in care in ziua cazarii nu se ofera, ci a doua zi. Wifi-ul hotelului aproape nefunctional. Nu merita 4 stele acest hotel, platesti pentru niste facilitati pe care de fapt nu le ai sau le ai sub anumite conditii care nu sunt transparente de la inceput.

Vezi mai multe recenzii

Hartă