Hotel Delpack Informații

Hotel, Stațiune

Camere simple într-o clădire în stil cubist,-plus restaurant, centru spa și un bar cu podele de sticlă.

Recenzii pentru Hotel Delpack

Adrian Mocanu

Adrian Mocanu

30 octombrie 2023

Very sad rooms with old everything. Clean sheets .

Anca Florina Lipan

Anca Florina Lipan

26 octombrie 2023

Servire ireproșabilă, personal profesionist, prietenos și serviabil. Camere mari, curate, dotate corespunzător, prosoapele au fost schimbate zilnic. Camerele cu jacuzzi sunt minunate! Paturi mari, confortabile, așternuturi impecabile! Micul dejun cu produse proaspete, cafea buna! Am fost cu un grup de 80 de elevi și am primit mic dejun la pachet in dimineața plecării. Tot personalul extrem de înțelegător și pliat pe nevoile clientului. Felicitări!!!

Daniela Petrut

Daniela Petrut

1 octombrie 2023

Frumos restaurant. Deservire ireproșabilă, competentă, rapidă și foarte prietenoasă.

Gabriela Manescu

Gabriela Manescu

7 septembrie 2023

Este ok. In général curat. Micul dejun f bun.

Tehnical Dent

Tehnical Dent

3 august 2023

Am avut organizat un curs în sala lor de conferințe. Totul excelent organizat, mâncarea la prânz excelenta, implicare și dorința de a ieși totul bine. Dacă aveți de organizat un curs, e locul potrivit, aproape de centru, parcare proprie, restaurant propriu. Am fost și cazat, au schimbat saltelele ceea ce nu mulți hotelieri ii înțeleg rostul, e ceva ce nu apare în poze însă este primordial. În rest curat și eficient, mic dejun bun, îmbunătățit masiv fata de ultimii ani.

Laurentiu Croitor-Sava

Laurentiu Croitor-Sava

18 iulie 2023

Calitate pret foarte ok!

Alexandru Barbulescu

Alexandru Barbulescu

12 mai 2023

Mult mai bine ca în trecut. Au intervenit fix unde trebuie - saltea de 5 stele și mic dejun mult ameliorat. Parcare proprie, locație accesibila, personal amabil. Bravo managementului, chiar fac o treaba bună.

Laur Dragusin

Laur Dragusin

25 aprilie 2023

Normal, aglomerat la mic dejun.

Priscila Herteg

Priscila Herteg

22 martie 2023

Prima data când am fost la restaurant mâncarea a fost ok, soțul meu a comandat plăcintă și a fost chiar mulțumit. In schimb, a doua oară am comandat piept de pui la grătar cu piure și salată. Vreau sa spun că nu am putut mânca ce mi-a fost servit. Piureul a avut un gust oribil, de stricat și o consistență foarte gelatinoasa. Pieptul de pui a fost uscat și pot spune că nu a fost gătit proaspăt. Având în vedere că a fost adus nici la doua minute de când am făcut comanda, nici măcar nu era fierbinte și era foarte ațos și uscat. Atunci când am prezentat situația, ospătarul mi-a spus că pieptul a fost făcut proaspăt și la ei atât durează, 2 minute pentru că se mișcă repede. Ei bine daca o mâncare proaspătă se face in doua minute, inclusiv puiul îl gătiți doua minute atunci dumnevoastră serviți infecție alimentară. Nu recomand deloc!

Dragoș Ioniță

Dragoș Ioniță

18 noiembrie 2022

It's a ok hotel. Downside is that the carpets are pretty filthy. Also there's a minibar in the room but is empty. Upside, the personell is very helpful and the sheets on the bed are clean. All in all, if you are on a budget to be considered.

Vezi mai multe recenzii

Hartă