Hotel Doina Mamaia Informații

Hotel, Restaurant

Camere modeste, cu vedere la mare, plus restaurant informal și bar cu mese pe terasă.

Recenzii pentru Hotel Doina Mamaia

Tanase Mihai

Tanase Mihai

14 noiembrie 2023

Dar nu e cel din poza hotel doina

Madalina Panaet

Madalina Panaet

14 octombrie 2023

Singurul lucru "deranjant" (minor, de altfel) a fost ca nu am gasit in camera pilote. S-a rezolvat destul de repede, însă, motivul principal pentru care am tăiat o steluță este pentru ca lipseau cearșafurile pilotelor. In rest totul extraordinar, personal foarte amabil!

Anton Banciog (Toni)

Anton Banciog (Toni)

3 octombrie 2023

Am stat în octombrie pentru o noapte. Prețul a fost excelent în raport cu oferta. Totuși am schimbat trei camere până să găsesc una în care sa funcționeze și televizorul. Curățenia acceptabilă dar se poate și mai bine. Personalul este în proporție de 80% din Sri Lanka dar foarte amabili, inclusiv personalul român. Parcare proprie gratuită, cu barieră dar nepazită.

Slavv Doggo

Slavv Doggo

4 septembrie 2023

Cameră de pe timpul lui Ceaușescu,baia le fel de personal ce pot sa zic ,niste tupeiste care nu știu să ofere informații cu calm și să explice ce trebuie,singurul avantaj este aproape de plajă deci nu recomand

Marius Daniel Constantin

Marius Daniel Constantin

29 august 2023

Nașpa nu recomand

Iuliana Toma

Iuliana Toma

29 august 2023

Au fost 6 zile chinuite in acest hotel! Am venit aici la recomandarea unui prieten! Am venit cu trei copii mici, cărora le trebuie un mediu sănătos și curat: mocheta plina de murdărie , baie infecta plina de mucegai, mizerie și miros de canal, televizorul abia prindea ProTV, wifi aveai doar la recepție, mai repede prindeam de la Sulina wifi gratis! Am avut un așa zis apartament: într-o cameră erau două paturi unite, nu prea se putea dormi, dar na, iar în cealalta o așa zisa canapea ce așteptai din minut in minut sa se rupă! Bine că au recepție de 3 stele !Am fost surprinși de condiții, pt banii pe care i-au cerut! Ne-am simțit umiliți și folosiți! Evitați pe cât posibil acest hotel. Banii ceruți sunt că pt oricare alt hotel de 3 stele, dar veți fi amarnic înșelați!!!

Dobrescu Gheorghe

Dobrescu Gheorghe

14 august 2023

Room was quite dirty, and hotel is old and not nice. The people working have been really nice, especially reception employees, but the people staying are horrible , noisy and don't respect other people. Overall the price is extremely high for the rooms , no view, and no reason to stay here. There's room under the door and between windows and outdoors and you hear the street and everything else, can't sleep well. Overall it looks much better in photos than reality and I wouldn't come if I had known what was waiting there. Bathroom smells horrible. There are better cheaper options in the station

Sterca Alexandru

Sterca Alexandru

7 august 2023

Amazing place with amazing staff. Great vhoice of rooms and it is very close to the beach. Highly recomended !

Gladiola Georgiana Văduva

Gladiola Georgiana Văduva

25 iulie 2023

Liniște, confort ... panoramă superbă!

Ciocirlan Mihaela

Ciocirlan Mihaela

23 iulie 2023

Dezastru total! Camere murdare, pline de praf și păianjeni, mochetă infectă, baie horror cu mucegai, rugină peste tot in baie și miros de canalizare. Personalul este foarte plictisit si vorbeste foarte urat turistilor. De evitat acest "hotel"!

Vezi mai multe recenzii

Hartă