Hotel Imperial Inn Informații

Hotel, Restaurant

Hotel nepretențios care oferă un spa, un restaurant relaxat, un spațiu de evenimente și mic dejun gratuit.

Recenzii pentru Hotel Imperial Inn

Carmen Medar

Carmen Medar

12 noiembrie 2023

A fost o experienta Mai puțin plăcută Spa lasă de dorit Sauna aromata cu miros de canal Salina nu funcționează Și nici măcar nu ne au anunțat de la recepție Și Și au mărit tariful de pe o zi pe alta Păcat Era cel mai frumos Spa din oraș

Barbu Cristian

Barbu Cristian

11 noiembrie 2023

O locație perfectă din toate punctele de vedere. Mai ales pe partea de spa, piscină nota 10.

Andreia Stoica

Andreia Stoica

16 octombrie 2023

Buna ziua ,am fost in familie și a fost foarte frumos! Recomand

Silvia Seitan

Silvia Seitan

3 octombrie 2023

Super happy for choosing this hotel resort for our family reunion of 40 people. Rooms very spacious, big and comfortable beds ,bathrooms with all supplies, nice gym room, lots of spaces for children to play. Spa rooms large and diverse,big pool for adults and 2 more for children, salina room and Himalayan salt room are quiet for a nap. My husband had a great massage.Liked the yard for sunbath and quiet. Also lots of outdoor tables to eat . Hotel includes breakfast and dinner and was very delicious, well presented and lots of choices. Staff super friendly and helpful. Lots of thanks to the owners specially Mr Petre that took time to speak with us and show us the new project for a beautiful renovation. Lots of thanks to all staff: Vasile at the desk, Claudia and Maria in the restaurant and to all that made our2 nights stay amazing. We will come back in the future to enjoy this special resort.

Silviu Idor

Silviu Idor

27 septembrie 2023

Am stat 2 nopți acolo! Super totul în special la piscină! Merită!

Claudiu Voicu

Claudiu Voicu

24 septembrie 2023

Camere , mâncare și centrul spa la un nivel ridicat

Alexandru Florin Baba

Alexandru Florin Baba

27 august 2023

Am fost la mai multe nunti. Intr-o sala scaunele din plastic si foarte incomode, degeaba spuneti lux cand nu exista comoditate. In data de 27.08.2023 la nunta din sala Royal, oamenii au indurat caldura de peste 30 de grade pentru ca nimanui nu i-a pasat de acest aspect, afara fiind canicula. Nimeni din administratie sau de la intretinere nu a luat masuri sa porneasca aerul conditionat, nici macar sefului de sala nu i-a pasat ( a apua ca nu merge si aia e) ( sau am primit eu raspuns de la un ospatar si citez: " mergeti sa il luati pe patron de gat sa ii spuneti ca nu merge aerul conditionat, daca nu investeste in aparate). Servirea GROAZNICA, personalul execrabil de slab pregatit, si putin la numar pentru anvergura nuntii. O bataie de joc la adresa mirilor si a invitatilor. In general la acest complex totul e o bataie de joc in ultima perioada. Nu stiu cine conduce si cum, dar e slab, iar daca vreti detalii cei din conducere, va stau la dispozitie cu mare placere sa va spun tot cat de slab a fost.

Raluca Coldea

Raluca Coldea

27 august 2023

Am fost de curând la o nuntă desfășurată în incinta hotelului.Aș vrea să laud profesionalismul și deschiderea înspre client a personalului de servire din cadrul restaurantului.Un "bravo" binemeritat,venit din partea cuiva care lucrează în domeniu.

ALLISHA ALLISHA

ALLISHA ALLISHA

14 august 2023

Camerele vechi dar spatioase, aerul conditionat foarte zgomotos, mic dejun saracacios, seara la cina primesti doar o apa la jumatate in comparatie cu cati banii dai, nu mai zic in ultima zi copilul meu de 7 ani a inceput sa vomite diaree, eu si sotul cand am ajuns acasa ( suspecti de enterocolita).

Monica Nandrean

Monica Nandrean

11 august 2023

Hotel frumos și curat!!!!merita din plin cele 5 stelute

Vezi mai multe recenzii

Hartă