Hotel Parc Mamaia Informații

Hotel, Restaurant

Camere și apartamente simple, cu vedere la mare, într-un hotel relaxat, cu restaurant și piscină exterioară.

Recenzii pentru Hotel Parc Mamaia

Adelina Mîrzea

Adelina Mîrzea

15 septembrie 2023

Oribil, hotelul este lângă un club de noapte. Nu am reușit sa dormim deloc de manele si zgomot. Hotelul este vechi si îmbâcsit. Am făcut greseala sa nu verificam reviewurile pe google maps si sa luam direct d ele booking unde are nota 8. Din pacate, nu i-as da nici măcar o singura stea.

Nitu Simona

Nitu Simona

12 septembrie 2023

Priveliștea superba, skybar frumos, camera și baia mica, curățenie, mic dejun saracacios. Sincer, nu prea merita cele 4 stele.

Ana maria Piele

Ana maria Piele

9 septembrie 2023

Hotel cu 13 etaje și are doar un sigur lift funcțional, atât pentru oaspeți cât și pentru angajați. Dezamăgitor

Cosmin Lupu

Cosmin Lupu

9 septembrie 2023

Un lift functional, poti sta la lift 30 de minute! Mic dejun variat, excelent, personal tanar si aproape lipsit de interes, sezlonguri gratuite, plaja frumoasa, restaurant-ul scump ca la Moscova. Nu este murdar, dar nici nu straluceste de curatenie.

Valentin Comanescu

Valentin Comanescu

7 septembrie 2023

Preturi mega exagerate pentru calitatea îndoielnică pe care o oferă! Am găsit condiții net superioare la pensiuni decât la acest hotel de 4 stele (4 frunze de iarba, nu stele). Micul dejun a fost ok in prima zi, iar a doua zi, erau unele produse lipsa de la micul dejun. Pahare pt băuturi insuficiente. A doua oară sigur voi alege alt hotel !! Este hotel vechi, puțin renovat! Miroase a vechi, îmbâcsit. Asta oferă Romania pentru aproape 1000 lei/2 nopți cu mic dejun in Septembrie când ar fi trebui să scadă preturile! Locul de parcare nu este rezervat pe camera. Este pe ..gasite! Plaja este ok, in spatele hotelului.

Costel Mariniuc

Costel Mariniuc

7 septembrie 2023

Foarte curat,amabilitate, aproape de apă,sigur voi mai veni cu familia!!

Ileana Moga

Ileana Moga

5 septembrie 2023

Foarte frumos și aproape de plajă! Camerele ok dar ar trebui scoasă mocheta din cameră că miroase și nu-i fain dar, curățenie și întreținere ok și le recomand sa monteze lifturile exterioare că cele două nu snut suficiențe 😏și vai de cei de la etajele de mai sus!

Iulia Găldean

Iulia Găldean

26 august 2023

Poate era de 4 stele pe vremuri, maximum 3 are acum. Nici hârtie igienica nu am avut.

Andreea Matei

Andreea Matei

23 august 2023

Dacă anul trecut când m am cazat la etajul 12 care face parte din camerele renovate totul a fost bine, de data asta, m am cazat la etajul 5,unde erau lenjeriile neschimbate, mocheta era cu firimituri, în balcon cădea apa de la aerele de mai sus, baie murdara care nici măcar nu avea etichetele acelea ca a fost dezinfectata, iar în cada abia te urci și cobori. Urme de mâini pe ușile interioare exterioare, prin baie. Mic dejun sărăcăcios ca și anul trecut, o totala dezamăgire...

Razvan Socol

Razvan Socol

19 august 2023

Elevators are crowded in the mornings and evenings; be prepared to wait or use the stairs.

Vezi mai multe recenzii

Hartă