Hotel Premiere Informații

Hotel, Restaurant

Proprietate practică ce dispune de camere nepretențioase, plus un bar și un restaurant relaxat cu terasă.

Recenzii pentru Hotel Premiere

Florica Bila

Florica Bila

9 august 2023

Hotelul este unul îngrijit, zona unde este amplasat este apropiată de Cora Pantelimon, 5 minute de mers pe jos.

VIOREL CRISTEA

VIOREL CRISTEA

26 iulie 2023

Am fost primit de patronul acestui hotel, cu respect și amabilitate. Camera și baia, impecabil de curate. Hotelul are parcare privată, acoperită. Personalul hotelului, recepție, cameriste, domnii care fac de servici noaptea, sant cu respect și amabilitate. Mâncarea este gustoasă, pregătită, ca la mama acasă. Respect și amabilitate, sant cuvintele, care caracterizează acest hotel. Recomand acest hotel.

Preda Florea

Preda Florea

19 iunie 2023

Nu cunosc hotelul

Elena Manaila

Elena Manaila

7 iunie 2023

Doamne este cel mai incompetent hotel,ba vor avans,ba nu vor că primul venit primul servit...pt o noapte zici că stai o lună,cel mai jalnic hotel,recenziile negative sunt chiar adevărate,am zis că nu dar...varza și prețuri colosale..300 de lei fara mic dejun zici că ești în centru...

Cristina

Cristina

31 octombrie 2022

Nu recomand. In primul rand, m am cazat la ora 21:00 . Doamna de la receptie nu mi a spus ca la ora 12 ma da afara . La modul cel mai serios m au dat afara, caci am plecat sa fac cumparaturi la ora 8 iar cand am ajuns in hotel la ora 12, constat ca nu am voie in camera, doar sa stau jos ca imi aduce camerista lucrurile. Nu au fost toate bineinteles caci lipseau medicamente si produse din bagaj. Domnul patron banuiesc care era prezent in incinta m a privit cu scarba si ca ma cinsteste el cu un suc. Nici 12 ore petrecute in acest hotel fara caldura , apa calaie la baie si zgomot infernal de la masini pentru 260 de lei. Nu recomand in nici un fel acest hotel. Imi pare rau ca m ati primit si m ati gonit in acest fel scarbos, pacat ca suntem oameni nu animale.

Petropoulos Athanasios

Petropoulos Athanasios

3 octombrie 2022

value for money if you have friends or business with or nearby the sector.

Cristiana Staticescu

Cristiana Staticescu

21 septembrie 2022

Hotelul are parcare dar din pacate este cu lacatul pe ea nu ai acces inauntru trebuie sa gasesti un loc pe trotuar daca ai noroc ca sa parchezi...iar personalul lasa de dorit 😱 nici la dusmani nu as recomanda acest hotel...cat despre camera nu gasesti halate,papuci,sapun solid... NU VOI MAI REVENI LA ACEST HOTEL !

Aura Popescu

Aura Popescu

12 iunie 2022

Primire foarte buna, cu multa amabilitate, solicitudine. Camera impecabil curata,baia de asemeni. Nu am avut mic dejun inclus,dar in drumul spre terasa unde mi-am baut cafeaua am tras o provire spre bufetul de mic dejun si totul arata foarte bine si suficient de diversificat.

Maria Clapon

Maria Clapon

28 mai 2022

Personal care raspunde promt solicitarilor.

Claudiu Angelescu

Claudiu Angelescu

15 mai 2022

Camera foarte curata, saltea foarte confortabila, perne cu pene (mare plus din partea mea). La parter, o terasa liniștită unde se poate fuma. Personal amabil si politicos. Cafeaua, pe care am primit-o la micul dejun, de nota 10. Voi reveni cu plăcere!

Vezi mai multe recenzii

Hartă