Hotel Rexton Informații

Hotel, Restaurant

Camere simple într-un hotel informal cu restaurant, centru de fitness și transfer gratuit de la/la aeroport.

Recenzii pentru Hotel Rexton

Ion Ciocan

Ion Ciocan

8 noiembrie 2023

Multe aspecte pozitive ! Nota mica ,la dimensiunea paturilor!!!

Titus Alex

Titus Alex

12 octombrie 2023

Fiind obosiți trebuia sa stam pentru o noapte fiind în tranzit,dar am rămas surprinși plăcut de condiții foarte bune, personal mai mult decât amabil, parcare gratuita , iar camera foarte curata în stil baroc , recomand acest hotel. PS doamna Oana ne-a făcut sa ne simțim ca și acasă foarte ajutătoare, amabila și deschisa sa ajute clienți.

Ana GHEORGHE

Ana GHEORGHE

13 septembrie 2023

Zilnic mănânc prânzul la restaurantul hotelului Rexton, mâncarea este delicioasa,personal amabil,pot plati cu cardul de vacanta. Recomand ..

Alina Muscalu

Alina Muscalu

13 septembrie 2023

Hotel în zona centrala, mic dejun variat,personal amabil și dornic sa ajute oaspeții, camere spațioase și curate. Sala de fitness foarte bine dotata pentru oaspeții hotelului . Important !! Are parcare gratuita Recomand și voi reveni curand.

Viorel Dica

Viorel Dica

13 septembrie 2023

Am avut o masa organizata la restaurantul Rexton,servire, calitate mâncare ospitalitate de cea mai bună clasa. Recomand și voi reveni

Emil Andrei

Emil Andrei

12 septembrie 2023

Very nice hotel with nice prices

Narcis Papici

Narcis Papici

10 septembrie 2023

Totul a fost foarte bine locație f bună iar mâncarea de nota zece totul la micul dejun foarte proaspăt și bun.O să revin cu drag.

sandru bogdan

sandru bogdan

22 august 2023

Este ok in mare, insa sunt nevoie de investitii in mobilier, echiparea camerei etc. Acum 10 ani era ok presupun.

Thomas van Woerkom

Thomas van Woerkom

14 august 2023

The staff of the hotel was definitely great as they tried to help you as much as possible despite most of them being unable to speak English. Wifi was abysmal throughout my stay and the hotel rooms were very outdated with quick fixes which were an eyesore to see. The bathroom could receive a major overhaul.

RAZzVAN

RAZzVAN

1 august 2023

De cand am intrat in hotel am observat ca peretii sunt murdari iar la receptie nu era nimeni. dupa vreo 10 minute a venit o doamna sa imi dea cheia pentru camera mea, iar cand am ajuns acolo, am observat ca mocheta este murdara. peretii, si ei, neschimbati iar usa de la baie era decojita. baia avea un miros destul de urat iar din canalizare ieseau gandaci. temperatura apei de la dus era greu de potrivit dar macar existau prosoape. pernele aveau galme iar minifrigiderul facea mult zgomot. cateva lucruri care mi-au placut au fost ca exista parcare, iar hotelul era destul de aproape de centrul orasului. pretul a fost relativ mic, de aproximativ 400 lei pe noapte, dar nu am simtit ca se merita sa dau atat pentru conditiile astea.

Vezi mai multe recenzii

Hartă