Hotel Select Informații

Hotel, Restaurant

Hotel nepretențios cu decor primitor, având un restaurant cu terasă, plus o grădină.

Recenzii pentru Hotel Select

Rodica Trapadus

Rodica Trapadus

1 noiembrie 2023

Un hotel foarte frumos, camera foarte mare, mobilată excepțional, curățenie, lenjeria pat, prosoapele, totul curat. Baia mare, curățenie.Un minus la baie, la un așa hotel cu dotări așa bune trebuie mai multe produse de igienă corporală la baie. Mic dejun foarte variat și bun.

Amariei Marian

Amariei Marian

21 octombrie 2023

Tapetul de perete lasa de dorit unele camere lasă de dorit eu am stat într-un apartament la etaj 1 pereți erau dezlipiti ,iar în celelalte camere ai copiilor baia și camera fără cuvinte

Labus Ovidiu

Labus Ovidiu

11 septembrie 2023

Foarte curat,servicii ireproșabile!

Roxana Olariu

Roxana Olariu

7 septembrie 2023

Recomand. Am fost cazați pt un eveniment aici, camera curata, iar mancarea de la restaurantul a la carte foarte gustoasa și ieftina. De fapt, întreaga consumație a fost la un preț foarte rezonabil față de alte orașe ale țării. Chiar vom mai trece pe aici când vom fi în tranzit cu alta ocazie.

Claudia Maximffg/

Claudia Maximffg/

4 septembrie 2023

Camere curate, hotel drăguț,restaurant cu mic dejun bogat și proaspăt.Terasa ok cu mâncare bună.Vis a vis parc,magazine.Personal f ok.Recomand.

Felicia Folica

Felicia Folica

2 septembrie 2023

Am stat o noapte. Raport pret/calitate ok. La micul dejun la ora 9 se golise bufetul si nu mai era mancare. Nu am vazut pe cineva sa fie atent si sa aduca. Aici as da nota mica. In rest a fost ok.

Catalina Arpasanu

Catalina Arpasanu

1 septembrie 2023

Recomand cu încredere aceasta locație. Spațiile de cazare sunt curate și spațioase. Prețurile restaurantului din incinta hotelului sunt foarte bune.

Anca Gutt

Anca Gutt

27 august 2023

Un hotel relativ curat(in baie plin pe jos de fire de par), camere spatioase, paturile twin cam mici pt un adult (90cm latime), apa in camera din partea casei. Micul dejun - daca ajungi mai tarziu toate tavile sunt goale si nu sunt reumplute, nu e nimeni din personalul restaurantului care sa se ocupe, a fost nevoie sa solicit receptiei curatarea expresorului pt ca acesta nu mai functiona. Ar fi putut fi un hotel cochet, insa indolenta celor care il conduc se vede de la intrare: jardiniere de beton pline de resturi de pamant, sigla hotelului cu litere lipsa.

Nicolae Voicu

Nicolae Voicu

19 august 2023

La terasa se mananca foarte bine si la umbra iar preturile sunt ok.

Iulia

Iulia

18 august 2023

Cea mai urâtă experiență . Ospătarii trebuie să meargă la cursuri pentru a învăța să își servească clienții.

Vezi mai multe recenzii

Hartă