La căruța cu clătite Informații

Clătitărie

  • Unnamed Road, București

Recenzii pentru La căruța cu clătite

Lavinia

Lavinia

25 iulie 2023

Erau cele mai bune clătite și la un preț bun nu știu unde a dispărut căruță cu clătite ca nu mai este in fata la Auchan unde era de obicei cred ca s a desființat dar nu știu din ce cauza deoarece aveau mulți clienți de fiecare data era coada

Dragos

Dragos

8 iunie 2023

Alina Valentina

Alina Valentina

7 mai 2023

Clatite mari, facute normal. Nu stiu ce pretentii au oamenii de mai jos de la o clatita. Este o clatita. Un aluat prajit. Simplu. Pentru mine este suficienta o clatita. Ma satur din ea.

Elena G

Elena G

19 aprilie 2023

Super super

Bianca Barbu

Bianca Barbu

14 martie 2023

Atunci când îți este pofta, sunt cele mai la “îndemâna” clatite.. dar nu pentru acest lucru dau 5 stele.. eu sunt o iubitoare de nutella, de ciocolata, iar atunci când i-am rugat pe bucătari să-mi pună extra nutella, fără bacșis, mi-au dublat compoziția! Sunt clatite fooaaarte bune! Recenziile de mai jos, chiar nu își au rostul.. Recomand din suflet!💯💯💯

Robert Popa

Robert Popa

14 martie 2023

Nu știu ce este cu ultimele recenzii,nu sunt cele mai bune clătite din București însă știu doar că sunt foarte bune. Încercați,nu va luați după recenzii,uneori aparențele înșală!

Daniel Costea

Daniel Costea

7 februarie 2023

Ambiguous

Ambiguous

3 decembrie 2022

Sincer detaliile fac diferența! Clătită mea preferata este cu kiwi, căpșuni și pepene. Dacă nu o iau la pachet ii rog sa îmi pună mai putine fructe ca sa nu mi se desfacă in mâna, sunt foarte generoși și m-a lasă sa comand ce vreau. Recomand!

Andreea Mihaela Tănase

Andreea Mihaela Tănase

16 august 2022

Bună seara! In ziua de 16 august, orele 21, am încercat să cumpăr clătite de la dvs. Persoana care făcea clătitele avea o singură pereche de mănuși de unică folosință, pe care le tot scotea și punea în mâini, o dată pe o parte, o dată pe cealaltă parte. În momentul în care am solicitat schimbarea lor, răspunsul a fost: poate nu vă mai servesc! Am primit și o explicație uluitoare, domnul pretindea că mâinile sale, cu care incasa și banii, erau suficient de curate și că purtarea manusilor era oricum opțională. Am renunțat la a mai cumpăra clătite și de a mai cumpăra vreodată din acest loc. Un comportament reprobabil și igiena 0.

raluca patru

raluca patru

4 august 2022

Va rog eu sa cautati cea mai basic reteta de clatite de pe Google si renuntati la reteta pe care o aveti acum. Pe langa Nutella care oricum e buna din magazin si bucatile de banana, clatita voastra zici ca era din guma. Muscai din ea si nu se rupea, pe langa asta devenea si elastica. Bani aruncati, mai bine imi faceam timp sa le prepar eu acasa. Nu mai comand de la voi.

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

  • Livrare
  • Cumpărături în magazin
  • La pachet
  • Servicii luat masa

Oferte

  • Cafea

Opțiuni de luat masa

  • Desert

Ambianță

  • Atmosferă relaxată