La Rousse events Informații

Sală de nunți, Sală de banchete

Program
Luni
10:00 - 19:00
Marți
10:00 - 19:00
Miercuri
10:00 - 19:00
Joi
10:00 - 19:00
Vineri
10:00 - 19:00
Sâmbătă
10:00 - 17:00
Duminică
Închis

Recenzii pentru La Rousse events

Giulia Lapadat

Giulia Lapadat

8 ianuarie 2024

O experiență plăcută,vom reveni cu siguranță.

Mihai Gabriel

Mihai Gabriel

6 ianuarie 2024

Un restaurant corect. Atmosferă plăcută, mâncare foarte bună și personal mereu atent

flavius trufan

flavius trufan

7 decembrie 2023

Un loc perfect pentru un eveniment mai restrans, locul am inteles ca are unaxim de 150 de persoane, noi am avut nevoie de 70. Am tinut un botez. A iesit super ! Omul locatiei te poate scapa de toate grijile, are sa ofere tot ce este nevoie pentru un eveniment la un pret foarte decent. Desigur ai posibilitatea sa te intelegi la orice alte optiuni doresti pe langa ce iti ofera. Locatia / interiorul / asearea meseleor este / a fost foarte bine facuta, sala in sine este dotata cu toate necesitatiile pe care le poate avea cineva. Noi am tinut botez la fetina noastra de 2 luni si am avut timp sa facem galagie mare , sa dansam, sa incingem horea pana noapte tarziu in sala aia da, am optat pentru DJ`ul de la ei cu care colaboreaza, omul s`a descurcat de minute, stie sa lucreze cu toate felurile de muzica, nu le are perfect cu volumul dar muzica e buna . Cate o data orice DJ uita sa dea muzica pentru un moment mai incet :) . Servirea a fost ok, iar mancarea la fel. Repet o sala decenta cu foarte multe beneficii . ----------------------------------------------------------------------------------- A perfect place for a smaller event, I understood that the place has a maximum of 150 people, we needed 70. We held a baptism. It turned out great! The man of the location can get rid of all your worries, he has to offer everything needed for an event at a very decent price. Of course, you have the possibility to agree on any other options you want besides what they offer you. The location / interior / seating of the tables is / was very well done, the hall itself is equipped with all the necessities that anyone could have. We celebrated the christening of our 2-month-old daughter and we had time to make a lot of noise, to dance, to heat up the crowd until late at night in that hall, yes, we opted for their DJ with whom they collaborate, man handled by minutes, knows how to work with all kinds of music, he is not perfect with the volume but the music is good. Every once in a while any DJ forgets to play the music for a slower moment :). The service was ok, and the food as well. I repeat a decent room with many benefits.

Victor Bosoanca

Victor Bosoanca

5 decembrie 2023

Local pentru evenimente, modern, personal profesionist, amabil, servire exemplară. Meniu de bună calitate.

Elena Pauliuc

Elena Pauliuc

22 septembrie 2023

Am avut acum o saptamana minunatul eveniment reprezentand NUNTA noastra, iar locatia aleasa a fost LA ROUSSE EVENTS. A fost cu adevarat o nunta ca in povesti. Decoratiunile, meniul, personalul si atmosfera au fost la superlativ. Recomand cu caldura aceasta locatie pentru evenimente.

Camelia Mocanu

Camelia Mocanu

15 septembrie 2023

Mâncare foarte bună, personal amabil și drăguț

Aura C.

Aura C.

17 iulie 2023

Am avut nuntă in data de 16 iulie 2023, totul a fost peste perfect, nu as avea cuvinte sa descriu cat de bine m am simțit, si cat de profesional a fost totul organizat! Mulțumesc Mariana si Adriana ați fost cele mai minunate si pentru următoarele evenimente sigur sunteți pe lista mea! dar si restul ospatarilor! Dj-ul cu care a colaborat restaurantul a fost bestial, dupa plecarea invitațiilor, m am distrat cot la cot cu el, cel mai tare dj! Mulțumesc tuturor, am avut o nunta asa cum visam dar nu credeam ca Florentin si Mariana imi vor face visul realitate si chiar cu mult peste! Meniurile excelente, decor superb! Vă mulțumesc tuturor dj, ospătari. Ați fost minunați!

Axan Lavinia

Axan Lavinia

28 mai 2023

Am rămas cu o impresie plăcută Doamna ospătar foarte atentă, mâncarea bună, curat atmosfera plăcută. Foarte mulțumiți.

buca titel

buca titel

29 aprilie 2023

Sa va zic sa nu va zic!?🙃 doar o cafea am servit dar am plecat alt om, mai bine dispus, mai pozitiv, sa fi fost cafeaua, sa fi fost ospitalitatea proprietarului!?...sunt sigur ca amândouă au contribuit la starea de bine! Nu ma credeți pe cuvânt, testați pe propria piele ,,O CAFEA ALTFEL"

JackSiAltele

JackSiAltele

7 aprilie 2023

Este o locație foarte frumoasa, personalul este foarte drăguț, mâncarea a fost foarte delicioasa. Și m-am distrat foarte bine alături de prieteni mei! Recomand!

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Din partea companiei

  • Se identifică drept companie deținută de o femeie

Opțiuni pentru serviciu

  • Întâlniri online
  • Servicii la locație

Accesibilitate

  • Intrare accesibilă în scaun cu rotile
  • Locuri accesibile în scaun cu rotile
  • Parcare accesibilă pentru scaune cu rotile
  • Toaletă accesibilă în scaun cu rotile

Planificare

  • Este necesară programarea

Plăți

  • Plăți mobile prin NFC
  • Carduri de credit