Lake View Constanta Informații

Club de bowling, Centru de distracție

$ $ Oarecum scump
Program
Luni
13:00 - 22:00
Marți
13:00 - 22:00
Miercuri
13:00 - 22:00
Joi
13:00 - 22:00
Vineri
13:00 - 22:00
Sâmbătă
11:00 - 22:00
Duminică
11:00 - 22:00

Recenzii pentru Lake View Constanta

Alex Sandro M

Alex Sandro M

18 ianuarie 2024

It's a nice place , but it sucks that it's the only place in town where you can play bowling, so for that you need to make a reservation a month before you wan't to play to fiind something free.

Cristi Mirea

Cristi Mirea

16 ianuarie 2024

Ideal pentru petrecut timpul liber în grup sau familie. Ai biliard, bowling, mese de diferite jocuri, arcade, mini loc de joacă si restaurant. Preturi decente.

Adrian HANESI

Adrian HANESI

15 ianuarie 2024

A ajuns cam ponosit.Parcarea e neîncăpătoare.Personalul e ok. Recomand pentru familii cu copii.

Ionel Popa

Ionel Popa

14 ianuarie 2024

Cei ce deservesc locația f plictisiți f viața, când intri in hol miroase îngrozitor a igrasie, mult praf peste tot.a ajuns jalnică locatia

Bog Dan

Bog Dan

4 decembrie 2023

Unul dintre putinele locuri din Constanta unde poti organiza o petrecere pentru copii. Piste de bowling, jocuri cu fise, mese de biliard si mese pentru ping pong sunt toate la etaj. Restaurantul de la parter e ok, nimic spectaculos, selectie de vinuri subtirica, preturi rezonabile, ospatarii sunt de obicei pe faza. Locul de joaca de afara e perfect pe timpul verii pentru copii. De vizitat daca sunt si copii in program.

Mihai Alexandru Dumitrascu

Mihai Alexandru Dumitrascu

3 decembrie 2023

Am fost de multe ori aici în locul asta minunat, mâncare nimica de zis a fost într-adevăr bună staff-ul foarte liniștit și precis, pentru suma plătită la final se merita👍🏼👍🏼👍🏼

Rayan Mansour

Rayan Mansour

30 noiembrie 2023

Nu respectă rezervările și apoi tot ei se supără merita 0 stele

Rares Militaru

Rares Militaru

29 noiembrie 2023

so i like.Becaz it good lake.Green from polution but no turtle in the water so i firmly believe that we need to put all polution here with big pipe from america in joe biden house from.And put tutrtle safe. It cool place you can make bowling to put ball in lake. no lake the bowl lane.Plaese include snowman building and water polo next time.In the rest its wonderfoul room place.

georgiana cojocaru

georgiana cojocaru

28 noiembrie 2023

Este destul de frumoasa locația cu diverse jocuri ... pista bowling, mese biliard și tenis de masa... câteva joculețe la fise... chiar e pt toate tipurile de vârstă. Ultima oara am serbat ziua fetitei acolo și a fost distracție maxima. Succes și pe mai departe 👍👍👍

Elisabeta Andreea

Elisabeta Andreea

12 noiembrie 2023

Un loc foarte frumos pentru ieșirile cu copilul și nu numai, mâncarea nu e excelenta , dar este decenta....raport calitate preț este ok,iar ospatarii sunt foarte drăguți și per total compensează. Cu siguranță vom reveni pentru ieșiri în care sa ne bucuram toți.

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Accesibilitate

  • Intrare accesibilă în scaun cu rotile
  • Parcare accesibilă pentru scaune cu rotile