Lee Ho Food Informații

Specific chinezesc

Program
Luni
10:00 - 21:30
Marți
10:00 - 21:30
Miercuri
10:00 - 21:30
Joi
10:00 - 21:30
Vineri
10:00 - 21:30
Sâmbătă
10:00 - 21:30
Duminică
10:00 - 21:30

Recenzii pentru Lee Ho Food

Florin Videa

Florin Videa

23 noiembrie 2023

Mancare chinezeasca foarte romaneasca. Nu are nici o legatura cu conceptul. Daca aveti o problema cu foarte iutele, si vreti totusi sa comandati de la ei, evitati puiul Lee. E facut picant cu ura. Evident, fara sa specifice asta. Iar salata de varza e fix olteneasca.

Maria Sulcu

Maria Sulcu

8 noiembrie 2023

Mănânc des mâncare asiatica însă niciodată nu am mâncat ceva mai prost cu gust de arsura. Carnea de vita arsa data prin sos ca să nu se vadă. Oribil

Bogdan P.

Bogdan P.

8 octombrie 2023

1. Carnea de vita este plina de zgarciuri, ca la orice restaurant de duzina. 2. Pozele sunt false. Cantitatea de mancare este MULT mai mica decat apare desenat (ex: meniurile denumite creveti cu garnitura, vita cu garnitura etc). 3. Pentru niste sume mari primesti aproape nimic. Practic cumperi orez la suprapret. 4. Vanzatoarea este extrem de plictisita. E de inteles, dar nu inseamna ca nu ar trebui sa-si dea putin silinta cand are clienti. Nu voi mai cumpara niciodata de la acest restaurant. Jegmaneala pe fata. Sper sa dati faliment, dragilor.

Adelina Stiurca

Adelina Stiurca

12 septembrie 2023

Îmi place foarte mult sa mănânc de aici. Revin cu placere! Puiul dulce acrișor este preferatul meu și salata de alge este fantastica!! Sosurile sunt bune.

Alyona R

Alyona R

9 august 2023

Am mai mâncat aici, dar aș fi preferat să nu o fac după ce am văzut! Stăteam pe unul dintre scaune și îmi mâncam prânzul pe care l-am cumpărat de la un alt restaurant când o văd pe doamna care lucrează aici mâncând pâine și înmuiind-o într-unul dintre sosurile de la mâncarea pe care o au acolo!!!! De față cu toată lumea!!! Înseamnă că asta e mâncarea pe care o vindeți clienților?! Cât de îngrozitor. Nu este deloc igienic! Dacă fac asta de față cu toată lumea, nu-mi pot imagina ce se întâmplă acolo în spate, în bucătărie.

CuiU

CuiU

20 iulie 2023

Mâncare cu specific chinezesc foarte bună!

Marius Cocaneș

Marius Cocaneș

11 iulie 2023

Mâncarea este ok, dar servirea nu, nu știu cum fac ei angajările dar zero profesionalism!!! Am luat masa împreună cu familia la Auchan Drumul Taberei și era acolo o femeie la servire, nu am fost mulțumiți de servirea care a oferit-o. Am comandat și doamna nu a știut să-mi recomande meniu am plătit 105 lei pe 3 porții orez și 3 porții pui când puteam sa am același lucru plus salate la 90 lei dacă doamna îmi recomanda meniu. După ce am văzut ca au și meniu am rugat politicos dacă se mai poate face meniu și doamna nu a vrut pe motiv ca a pus deja în cutii, nici nu achitasem comanda cred ca se putea face o excepție totuși.

cristian avadanei

cristian avadanei

25 iunie 2023

Lee ho food, cora Pantelimon. Nici fast food, nici restaurant. Nu cine știe ce bucătărie.

bruta mik andreea

bruta mik andreea

23 iunie 2023

Revin cu recenzie. Nu as mai recomanda In ultimul timp mancarea este afumata si nu este tocmai ok acest lucru. Ar fi frumos din partea lor ca macar sa anunte cand se intampla acest lucru. Eu personal nu pot manca afumat, practic am cumparat degeaba mancarea de cateva ori, deci voi evita restaurantul.

Bogdan Toma

Bogdan Toma

17 iunie 2023

In aucham mâncare chinezesc bună și suculenta, personal foarte amabil și prietenos, am fostbsinla plaza dar nu mia plăcut acolo.

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

  • Livrare
  • La pachet
  • Servicii luat masa

Opțiuni de luat masa

  • Prânz
  • Desert

Ambianță

  • Atmosferă relaxată