Madame Prallini Informații

Cofetărie, Patiserie

Program
Luni
09:00 - 21:00
Marți
09:00 - 21:00
Miercuri
09:00 - 21:00
Joi
09:00 - 21:00
Vineri
09:00 - 21:00
Sâmbătă
09:00 - 21:00
Duminică
09:00 - 21:00

Recenzii pentru Madame Prallini

Cristina KrisVik

Cristina KrisVik

10 ianuarie 2024

Local elegant, prăjituri bune, prețuri deasupra la medie …. FĂRĂ TOILET !!! Nu știu cum este posibil în 2024 să ai o activitate comercială - cofetărie, pasticerie - deschisă la tot publicul, cu posibilitatea de a mânca delicioasele produse la masa, fără serviciu de toaletă !? 🤷‍♀️

Georgiana Cornaci

Georgiana Cornaci

10 ianuarie 2024

Prăjituri delicioase, frumos ambalate, și personal amabil!! Recomand!!❤️

Iulian Sipos

Iulian Sipos

30 decembrie 2023

Ultima mea vizită de la cofetăria Madame Prallini a fost o experiență de neuitat. Prăjiturile de aici sunt pur și simplu de excepție. Decorul elegant și atmosfera liniștită adaugă o notă de rafinament întregii experiențe. Personalul este foarte amabil și atent la detalii, asigurându-se că fiecare client pleacă mulțumit. Recomand cu entuziasm Madame Prallini oricui caută deserturi de înaltă calitate într-un cadru deosebit.

Vlad Alexandru

Vlad Alexandru

30 august 2023

Prajituri delicioase 😁

Alexandra Pascu

Alexandra Pascu

16 august 2023

Prajituri super bune 🩷

Andreea Diaconu

Andreea Diaconu

30 iulie 2023

O gama foarte mare de torturi cu multe efecte🎂🎂🎂

Rada Muresan

Rada Muresan

19 iunie 2023

Am fost la Madame Prallini și am comandat 4 kg de prăjituri, bune nimic de zis despre ele. A trebuit sa merg sa le ridic și mare a fost surpriza când am văzut cum au fost ambalate. Pentru o tavita cu 1 kg de prăjituri s-a folosit o cutie de tort de 3 ori mai mare, care se unduia în toate părțile, nu aveai cum sa le transporti o singura persoana și eu aveam 4, iar lipsa de reacție a personalului lasă de dorit. Ar trebui sa țineți cont și de nevoile clienților ca doar de pe urma lor functionati! A fost o experienta foarte neplăcută!

Cornel Radu Muresan

Cornel Radu Muresan

18 iunie 2023

Nu sunt eco friendly deloc. Se folosesc cutii mari pentru torturi si in cazul platourilor pentru prajituri. Cand am observat acest lucru am solicitat sa imi ambaleze cele 4 platouri de prajituri in cutii dreptunghiulare si mi s-a spus ca nu se poate. Risipa de carton . Daca pot voi atasa si poze

Andreea Botorogea

Andreea Botorogea

9 mai 2023

Foarte bune torturile de aici. Am câteva care îmi plac in mod deosebit: tortul cu cirese Prallini, tortul cu măr copt și tortul cu biscuiți. Se pot personaliza, mereu doamna Cristina a făcut exact ca poza model. Se pot livra la domiciliu, serviciile lor sunt foarte bune, am fost mereu mulțumită.

Mica Donadin

Mica Donadin

9 mai 2023

Am ajuns in Brașov și potopul de.ploaie ne-a obligat să facem un mic popas delicios in această locație. Recomandăm! Daca nu aveam treabă am fi rămas să jucăm și biliard sau popice.

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

  • Livrare
  • Ridicare comenzi în magazin
  • Cumpărături în magazin
  • La pachet
  • Servicii luat masa
  • Livrare în aceeași zi

Accesibilitate

  • Intrare accesibilă în scaun cu rotile

Plăți

  • Carduri de credit