Mercur Minerva Family Club - Mamaia Informații

Hotel, Restaurant

Camere și apartamente simple într-un complex relaxat pe plajă, cu restaurant, piscină în aer liber și baruri.

Recenzii pentru Mercur Minerva Family Club - Mamaia

Cosmin Toncean

Cosmin Toncean

29 iulie 2023

Foarte slab ,in afara de băieții care sunt la bar

Mitel Cernaianu

Mitel Cernaianu

16 iulie 2023

Seara este oribil. Au o muzica cu un bass care îți urca sângele în cap. Nu te poți odihni decât după ce se oprește. In rest e ok. Subliniez că sunetul auzit în camera este pur și simplu ORIBIL.

Neacsu George

Neacsu George

6 iulie 2023

Isi merita fiecare steluta! Servicii de calitate iar amabilitatea...jos palaria! Tot respectul!

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu

2 iulie 2023

Hotelul mi-a depășit așteptările cazare decenta ptr prețul plătit, șezlonguri gratis ,mic dejun inclus și destul de ok ,singura problema este gălăgia seara după ora 00.00 de la clubul din apropierea hotelului care are muzica f tare și pana dimineața. Pe mine personal nu m-a deranjat dar a fost balamuc 😀

Floricica Valeanu

Floricica Valeanu

19 septembrie 2022

Nu am fost multumita pt ca umbrelele si sezlongurile de pe plaja , desi incluse in pret , sunt stranse cu cateva zile inainte de terminarea sejurului ! Este lipsa de respect fata de turisti !

Mihai Ceobanu

Mihai Ceobanu

20 august 2022

Este un complex turistic pentru familiști. Pentru cei fără pretenții care sunt interesați doar de mare ,plajă ,o masă caldă este potrivit. Cu ceva investiții și mai multă preocupare față de clienți ar fi fost super. Mâncarea este bună per ansamblu dar se vede că materia primă este de slabă calitate ( șnițele congelate, legume congelate, cașcaval pane congelat etc ) Băutura la fel :vin la vrac, bere la pahar, suc și apă la dozator , sunt din toate sortimentele dar tot așa cele mai ieftine din piață. Camerele sunt ok, sunt curate au A.C. ,frigider, TV ,cam înghesuite dar na 3 stele. Se face curat zilnic ,totul miroase bine ,personalul foarte amabil și prietenos. Plaja este superbă ,sunt șezlonguri cu umbrele mari ,aici este un minus sunt multe umbrele rupte care pot cădea în capul turiștilor . Aici se vede lipsa de implicare. Se putea amenaja frumos plaja cu alei din lemn ,cu umbrele mai bune cu un mini bar mobil. Dacă tot nu este marele nisip fin măcar se putea crea o atmosferă plăcută care să vină în compensare .Sunt niște plaje în vecinătate amenajate frumos ,este de unde să te inspiri .Este o atmosferă de loc părăsit nu de plajă privată.

Laura Atat

Laura Atat

10 septembrie 2020

Am sunat cu o jumătate de ora înainte de cazare și ni s a răspuns foarte politicos și primitor . Am fost sprijiniți in toate doleanțele noastre ,cu amabilitate și răbdare ! Am primit camera solicitată si le mulțumesc ! Mic dejunul bun , și condițiile de distanțare fizica și cele impuse de situație , respectate ! Mesele servite pe terasa , un mare Bonus ! Seara ,muzica de calitate , o trupa bunicică ! Hotelul f. aproape de plaja! Raportul calitate - preț , bun ! Pt cei cu copii amenajat un spațiu de joaca ! O sa revin !

Mihaela Catalina

Mihaela Catalina

31 august 2020

Camera nu a arătat deloc ca în poze, de la wc un miros a boască, nu au nici lift, îți dau cheia și nici măcar nu îți prezintă mare lucru, nici măcar nu fac curățenie, nu schimba prosoapele, lenjeria de pat, a fost o alegere proasta sa venim aici... Cică e de 3 stele, nu are nici o treaba cu stelele..👿.

costica peneoasu

costica peneoasu

24 august 2020

Personalul de nota 10. Mancarea gustoasa. Camera ok. Mult spatiu verde cu loc de joaca pentru copii. Piscine curate. Aproape de plaja. Ca si minus, baia cam mica, dar este ok.

Ionut Dina

Ionut Dina

23 august 2020

Nu va sfătuiesc sa aruncați banii în vânt! Ți se da mâncare cu porția.. În camera este mizerie.. Angajați uni din ei foarte aroganți și nesimțiți. Sezlongul trebui plătit chiar dacă este all inclusiv. Regret ca am fost acolo...

Vezi mai multe recenzii

Hartă