Pension Novis Informații

Bed & Breakfast, Centru de evenimente

Recenzii pentru Pension Novis

Sim

Sim

3 decembrie 2023

Nu pot sa dau nici macar o stea....cu adevarat jalnic. Am fost in vacanta in luna august cand erau calduri infernale, dar nici macar nu aveam aer conditionat. Hotelul a 'uitat' sa specifice pe travelminit ca nu are un restaurant functional, deci a trebuit sa umblam prin tot orasul sa gasim restaurnte ok, camera nu pot spune ca a fost luna, nici macar papuci de unica folosinta nu primeai, de parcare nici nu mai zic ca este inexistenta. Am avut si supriza placuta ca in momentul sosirii la 'hotel' sa fie inchis si sa scrie doar pe o mica hartiuta un nr de telefon la care sa suni pentru cod. Receptionista era in slapi in momentul in care am intrat si a venit la receptie. Va recomand din suflet sa evitati. Nu inteleg de ce a fost atat de scump in conditia in care in alte orase mai mici am stat in hoteluri mult mai frumoase si mai avantajoase la pret. Nu merita niciun ban acest hotel!

Sorin Georgescu

Sorin Georgescu

24 iulie 2023

Comunicarea lasă de dorit, ca să nu spun ca e penibilă, cu domnul de la receptie; nu există aer condiționat; la etajul superior conditii de o stea. Nu recomand!

Alexandra Knk

Alexandra Knk

24 iulie 2023

Cu mare parere de rau nu pot sa dau Mai putin de o stea. Am stat din obligatie in aceasta pensiune, intr o camera murdara, paturile murdare si rupte, neaerisit, fara plasa de tantari, fara AC, peretii vopsiti pe jumatate (ceea ce nu am Mai vazut Pana acum), prizele un pericol major, sunt iesite din pereti....pot continua la nesfarsit, nu doar ca nu este nimic bun, totul este de a dreptul deranjant. O experienta foarte neplacuta pentru oamenii care isi doresc decenta, curatenie si siguranta, daca totusi nu aveti de ales, sa VA aduceti gel de dus. Recomand sa evitati

Cristian Vintila

Cristian Vintila

7 iunie 2023

Am avut o experienta relativ buna . Se vedea ca , atunci cand a fost construita pensiunea , s-au bagat ceva bani in ea . Se vede ca au trecut anii peste ea , dar nu s-au mai facut renovari . Defecte sunt destule si se vad . Pensiunea este exact la sosea si se cam aude tot in camera pentru ca se circula cu viteza . Au fost si locatii in tara la acelasi pret ( 250 lei dubla ) care aratau mai bine . Nu cunsosc preturile la pensiuni in general in Iasi . Am dat 4 stele doar pentru ca are acel "ceva " ! Daca as fi intrebat daca mai revin aici , raspunsul ar fi " ma mai gandesc " !

Rmc Mihai

Rmc Mihai

17 aprilie 2023

Nu recomand. Cand am ajuns la cazare ni s-a spus ca avem caldura doar in intervalul 20:00-08:00 (detaliu nespecificat in momentul rezervarii si platii), iar afara erau 10-12 grade. Camera nu era aerisita si totodata mirosul de "aer inchis" se simtea in canapea, mocheta si draperii (acelasi detaliu nespecificat). Am renuntat la camera instant si domnul de la cazare a trecut de la fabulat la jigniri, deoarece mi-am permis sa-mi spun parerea si sa plec. Jalnic!!!

mihai andresoiu

mihai andresoiu

12 aprilie 2023

Cazare ok curată

Mihu Andra

Mihu Andra

7 ianuarie 2023

Really cozy and nice place to stay

Teo Teo

Teo Teo

8 octombrie 2022

Serviciile lasa mult de dorit. Am facut o rezervare de mai multe camere, cu multe zile inainte și m-am trezit în ziua rezervarii ca am fost contactata tefefonic și mi s-a spus ca de fapt, rezervarea este făcută pe un alt număr de camere(mai puțin cu 1), din cauza greșelii unui angajat.Nici măcar nu au încercat sa găsească o soluție,spunandu-mi ca nu pot sa faca nimic pt a ne ajuta(deși situația nu a fost cauzata de catre mine). Am fost nevoita sa caut cazare în alta parte. Lipsa totala de profesionalism!!!

wolf Tavi

wolf Tavi

8 octombrie 2022

Relaționare defectuoasă. Am făcut rezervare pentru 3 camere și când am ajuns în locație, surpriza, aveam rezervare pentru 2.

Alex Pot

Alex Pot

29 august 2022

Pros: decent quality inside the room but a good value for the money. Cons: - extremely thin walls between rooms. If you want to sleep and the other room is occupied also, then you will hear every word from there conversation. So check the room condition before booking if your purpose is to sleep. - there are only 4 parking spaces inside the court and 3 spaced in front of the pension. - you need a car or public transportation to reach the center. - the rooms need some repairman's especially in the bathrooms.

Vezi mai multe recenzii

Hartă