Pizza Man Informații

Pizzerie, Livrare de mâncare

$ $ Ieftin
Program
Luni
09:30 - 22:30
Marți
09:30 - 22:30
Miercuri
09:30 - 22:30
Joi
09:30 - 22:30
Vineri
09:30 - 22:30
Sâmbătă
09:30 - 22:30
Duminică
09:30 - 22:30

Recenzii pentru Pizza Man

Constantin Stavarache

Constantin Stavarache

24 octombrie 2023

Nu își plătește personalul . Îl amână de pe o zi pe alta .contract nu face de munca ore suplimentare faci dar nu ți le plătește cea mai proasta pizzerie din iasi

Roxana Chelaru

Roxana Chelaru

20 octombrie 2023

3 pizza, 3 arse,negre efectiv. numai dat comanda de la puscariile astea de pizzerii. 1+2 oferta cu 3 pizza fara gust. pizzele astea poarta doliu sub aluat,ah si n au nici un gust. de as putea as da vreo -5.

Paula Mihaela Sălăgianu

Paula Mihaela Sălăgianu

26 septembrie 2023

Am mai comandat si inainte de la voi….mi-a placut pana in aceasta seara….in primul rand, am primit Bonus o bucățică de șervețel/ hartie pe pizza iar site-ul nu este actualizat!!!! Reclama falsa rezulta caz penal dragii mei mai ales ca livratorul a specificat ca nu mai este valabilă oferta respectiva de doi ani Clar este ultima data cand mai comand de aici. Va Multumesc

Mihai Rotaru

Mihai Rotaru

27 august 2023

Pizza fierbinte și excelentă, sosul mai trebuie lucrat la el, apos și nu prea gustos. Șoferul a livrat la timp și a fost foarte amabil .

Gabriel Roman

Gabriel Roman

8 august 2023

Sofer nesimtit ( probabil e patronul ), injura la telefon, are tupeu. Produse ieftine si sosuri in doua cu apa. Nu recomand !

VIKINGS

VIKINGS

4 august 2023

Pizza destul de buna, nu extraordinara, dar suficient de ok. Sosurile faine, mi-a placut in special curry cu usturoi. Iar ofertele 1+2 sunt foarte decente la pret si numai bune daca ai oaspeti sau pur si simplu vrei sa-ti mai ramana ceva si pe a doua zi. Recomand, am sa mai iau de la ei din cand in cand.

Raluca Nechifor

Raluca Nechifor

18 iulie 2023

Cel mai nesimțit patron si persoana pe care am cunoscut o vreodată, tratează clientii cu cea mai mare nesimțire si lipsa de respect.

Ema me

Ema me

18 iulie 2023

Nici măcar o stea nu merită. Nu am mai văzut în viața mea un livrator (care pesemne e ownerul de la Pizza Man, după cum a susținut el) care să strige la clienți pe motiv că nu îi convin străzile din Valea Lupului. " Era să fac nu știu câte accidente cu străzile voastre din Valea Lupului" spune el prin telefon strigand. Domnule Drag, nu am făcut eu infrastructura din Valea Lupului in primul rând, in al doilea rând comportamentul dumneavoastră de Owner la Pizza Man este cel mai josnic din cate am întâlnit până acum. Probabil ați ajuns la un număr de clienți, încât nu vă mai pasă cum vă comportați cu ei. Dacă nu aveam invitați care așteptau pizza, nu-mi mai trebuia pizza voastră. Un lucru e clar: nu mai comand de la Pizza Man NICIODATĂ!! A plecat cu scârțâit de roți de au sărit toate pietrele de pe strada in sus. Daca era fetița mai aproape, cu siguranță o lovea. Cea mai josnică interacțiune cu un client posibilă!!!

Madalin Florea

Madalin Florea

25 iunie 2023

Sosul de rosii cu usturoi este ceva de pe alta planeta 🤌 pizza buna, pufoasa, aluat moale, ingrediente din plin. Livrare rapida (chiar si pe final de program aseara), felicitari.

Thomas Shelby

Thomas Shelby

24 iunie 2023

Daca storceam pizza umpleam o sticla de ulei la 1L, aștept scuze in public și să nu mai comercializați așa ceva în viața voastră .De ce vreți să aveți oameni morți pe conștiință .

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

 • Preluare în exterior
 • Livrare fără contact
 • Livrare
 • La pachet

Oferte

 • Aperitive
 • Cafea

Opțiuni de luat masa

 • Prânz
 • Catering
 • Desert

Dotări

 • Toaletă

Ambianță

 • Atmosferă relaxată

Plăți

 • Carduri de credit