Pleiada Boutique Hotel & Spa Informații

Hotel, Sală de evenimente

Hotel elegant, cu camere decorate individual, plus două restaurante și spa cu piscină interioară.

Recenzii pentru Pleiada Boutique Hotel & Spa

Ana Curniuc

Ana Curniuc

12 noiembrie 2023

Un loc foarte placut si linistit unde poti petrece timpul cu familia. Mancare foarte gustoasa, personal amabil, muzica relaxanta. Recomand cu incredere.

Radu Danut Munteanu

Radu Danut Munteanu

12 noiembrie 2023

Am fost doar într-unul dintre restaurante și a fost excelent.

Ionuț Rusu

Ionuț Rusu

10 noiembrie 2023

Curățenie, personal amabil și mic dejun bun

Gabriela

Gabriela

4 noiembrie 2023

Am avut un eveniment în sala Tass și pot spune că totul a fost ireproșabil. Începând de la interacțiunea cu doamna Ramona, continuând cu sevirea mesei, mâncarea, băuturile, personalul și sala, toate au fost la superlativ. Țin să îl menționez în mod special pe domnul ospătar Laurențiu, care merită toată aprecierea. A fost de nota 10+. Mulțumesc întregii echipe!

Roxana Bejan

Roxana Bejan

3 noiembrie 2023

The best experience to relax at the spa and the food quality was amazing. Staff incredibly polite and helpful with all details; highly recommended this place 👌

Irina Alexe

Irina Alexe

30 octombrie 2023

Camere curate și aerisite cu tot confortul de 5*. Am avut un pat suplimentar pentru copil care a fost un pat normal de o persoană, nu pliant, ceea ce a constituit un mare plus. Centrul SPA este ireproșabil, pentru toate gusturile. Personalul de la recepție amabil și foarte înțelegător. Am un minus pentru restaurat. Este un restaurant exclusivist pentru exclusiviști, cu ospatari exclusiviști si un meniu și mai exclusivist. Nu am găsit în meniu mâncare tradițională ci doar "fomfleuri" care au fost sărate și prea grețoase pentru gustul nostru, dar gusturile nu se discuta.... Singurul disconfort major l-a constituit evenimentul de la parter care a răsunat în tot hotelul mult după 12 noaptea. Una peste alta, a fost frumos dar nu mai vrem.

Anca Ioana Creanga

Anca Ioana Creanga

24 octombrie 2023

Un raport calitate-pret excelent. Mancarea foarte gustoasa, personalul mai mult decat amabil, un ambient linistit pentru a lua masa sau sta la o vorba acompaniat de o muzica relaxanta, un pahar de vin si daca vremea ajuta teresa e minunta. In week end de obicei au si varianta de brunch tip bufet si fiecare poate servi ce isi doreste dintr-un meniu consistent ce include ciorba, salate, gustari calde si reci si bineinteles fructe si desert.

Virgil Aurel Popescu

Virgil Aurel Popescu

18 octombrie 2023

Un hotel cu adevarat chic, localizat la marginea orasului Iasi. Conditiile de cazare sunt foarte bune, la fel si meniurile pregatite cu minutiozitate la restaurantul de la parter, desigur la preturi pe masura. Recomand seara o sampanie la terasa unde se canta muzica live, un jazz de calitate.

Daniela Macoviciuc

Daniela Macoviciuc

2 octombrie 2023

Am fost la o petrecere corporate acum 2 saptamani la Pleiada. In mare parte am fost multumita, dar au fost 2 aspecte care m-au deranjat mult. 1. Chelnerul care era responsabil de masa noastra consuma bautura noastra, l-am vazut personal cum isi turna whiskey si intr-un moment s-a imbatat atat de tare incat se uita prin tine cand faceai o comanda. Mereu uita de comanda, uita detaliile si locatia. Deseori venea cu o comanda care nu era facuta de noi. 2. Chelnerii refuzau sa-mi aduca bere pentru ca sunt femeie. Alt argument nu am cum sa gasesc, atata timp cat eu comandam bere si mi se spunea ca nu mai este, dar mereu un coleg de sex masculin avea o bere rece. Si am facut un experiment si am rugat baieitii sa-mi comande bere si mereu li se aducea comanda. Pentru un restaurant care se pozitioneaza ca high class am ramas dezamagita.

Corbeanu Andrei

Corbeanu Andrei

18 septembrie 2023

We had 2 events organized by Pleiada, and everything went out remarkably well.

Vezi mai multe recenzii

Hartă