Pop’s Informații

Specific american

 • Unnamed Road, Timișoara

Recenzii pentru Pop’s

Cosmin Stefanescu

Cosmin Stefanescu

16 ianuarie 2024

Mizerie. Îți oferă vocuhere de reducere -20% la meniu dar nu se aplica la întreg meniul, ci doar la cartofi și suc. Beneficiezi de 2lei reducere. RECLAMĂ MINCINOASA

Raluca

Raluca

14 ianuarie 2024

Deci vreau sa va zic ca am FOST un mare fan Pops,in data de 11.01.2024 eu si sotul am mers la shopping city sa mancam,sotul si-a luat de la kfc,eu de la pops,toate bune si frumoase,aduc si la parintii mei acasa,vineri dimineata ma iau niste crampe sora cu moartea,scaun moale din 15 in 15 minute,stari de greata si senzatie de lesin,TOTI care au mancat din acel pui au avut la fel,eu si parintii mei,am chemat si salvarea ca asa ceva nu am mai patit niciodata,este 14.01.2024,am tratament de pe ambulatoriu si inca nu mi-au trecut starile de rau,diagnostic ENTEROCOLITA ACUTA. Daca aveti de gand sa mancati aici,mare grija,si eu am mancat mult timp,nu este nevoie decat de o singura data sa fiti “norocosi”.

razvan1435

razvan1435

13 ianuarie 2024

Service 0, amețiți cei ce servesc nu sunt in stare să urmeze o comandă simplă, mâncarea e ok doar dacă nu există nici un alt local deschis și mori de foame.

Adam Eduard

Adam Eduard

30 decembrie 2023

Eu am fost foarte mulțumit atât de burgerul cu crispy chicken, cât și de cartofi. Cartofii aduc a cei de la McDonald's, dar amintesc puțin de tot și de gustul unor chipsuri. Sosurile pe care am avut ocazia să le incerc au fost cel puțin decente (sweet sour și nachos), iar carnea din burger a fost fragedă și cu adevărat crocantă. Mă bucură că cei de la Pop's nu se zgârcesc nici cu salata adăugată în burger. Am ajuns la concluzia că, în momentul în care aș vrea să încerc un burger specific american, Pop's va fi fast food-ul la care voi apela pentru asta.

Victor Bogosel

Victor Bogosel

24 decembrie 2023

Cei mai buni smash burgers pe care i-am mancat pana acum. Totu este foarte proaspat. Cartofii i-am prins aproape de fiecare data fierbinti, proaspeti. Burgerii sunt un pic cam mici, dar asa nu faci exces, iar preturile sunt ok.

Titus Alex

Titus Alex

16 august 2023

Am mâncat(am gustat o gura după ce am aruncat) un burger extrem de uleios, grețos, cartofi sunt buni sos bun.

catau andrei

catau andrei

11 iulie 2023

Când personalul iese de la toaleta fara sa se spele pe mâini...nu mulțumesc!

Cătălin

Cătălin

16 mai 2023

Anonimus 007

Anonimus 007

23 aprilie 2023

Foarte foarte slab in comparație cu ce prețuri sunt.. Extrem de scumpă mancarea pentru calitatea si cantitatea ce ti se oferă.. Nu recomand deloc.

Dan Suhanea

Dan Suhanea

20 aprilie 2023

Bad food

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

 • La pachet
 • Servicii luat masa

Accesibilitate

 • Intrare accesibilă în scaun cu rotile

Oferte

 • Aperitive
 • Cafea

Opțiuni de luat masa

 • Prânz

Ambianță

 • Atmosferă relaxată

Clientelă

 • Grupuri

Plăți

 • Carduri de credit

Copii

 • Potrivit pentru copii