Profi City New Informații

Supermarket, Fast food

$ $ Oarecum scump
Program
Luni
Non stop
Marți
Non stop
Miercuri
Non stop
Joi
Non stop
Vineri
Non stop
Sâmbătă
Non stop
Duminică
Non stop

Recenzii pentru Profi City New

Andrei claudiu Butucea

Andrei claudiu Butucea

15 septembrie 2023

Angajații foarte foarte prost instruiți și cu mult tupeu de stradă și acolo ceri detalii că ești la magazin dar nu ai cu cine

CristianBTK

CristianBTK

10 august 2023

Greu cu aprovizionarea la raft...

Roberto Cretu

Roberto Cretu

3 iulie 2023

Preturi ok,doar că dacă se aglomerează așa dintr-o dată angajații par panicați și obosiți,un casier nu ar trebui să facă și sandvișuri și să încaseze și să preia marfa și să aranjeze in raft,sa aprovizioneze pe un salariu minim pe economie,sunt foarte stresați(la un moment dat casierei mai tânără i se făcuse rău,a trebuit să se așeze că nu mă grăbesc...era spre dimineață la Profi Caraiman)așa că aveți grijă de angajați...in rest totul ok,produsele sunt ok

Mealca Adela

Mealca Adela

9 iunie 2023

👍

BLC

BLC

1 iunie 2023

Dimineața este jale și prăpăd... O singura persoana servește la case...

Florin Ciobotaru (Florin1972)

Florin Ciobotaru (Florin1972)

17 mai 2023

Super ok dar cam piperate preturile.

Balan Andreas

Balan Andreas

16 mai 2023

Și eu la fel , la fresh nu are chef sa facă după ora 6 sau 7 , și nu mai zic ca nici odată nu au nimic la vitrina caldă . Când sunt la munca iau de la profi de pe Mircea și la 12 noaptea crenvustii și fresh la Anda nu au nici odată nimic la vitrina tura de după-masă.

marius dragos

marius dragos

25 martie 2023

recent am avut să cumpăr niște carne de la raion doamna de acolo își alegea bucăți pentru ea bineînțeles cele fără grăsime iar bucățile de carne cu grăsime multă le punea la vânzare .

Neculae Enea

Neculae Enea

14 decembrie 2022

Vă rugăm să veniți la Profi de pe prelungirea Caraiman Constanța,că nu funcționează aplicația de 3 săptămâni,am pierdut din cauza asta premii și bani!

Iacob Marian

Iacob Marian

19 octombrie 2022

O foarte proasta experienta din cauza personalului care nu stă la tejghea și își tratează clienții cu un aer superior . Acest gen de angajați te îndeamnă sa pleci din locație și sa îți para rău că ai întrat în incinta magazinului. Magazin aprovizionat ,modern și utilat,dar personal zeflematic și rău intenționat în privința vânzării.

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

  • Livrare
  • Cumpărături în magazin

Plăți

  • Carduri de credit