RAWZ Informații

Restaurant vegetarian

Program
Luni
08:00 - 18:00
Marți
08:00 - 18:00
Miercuri
08:00 - 18:30
Joi
06:00 - 18:00
Vineri
06:00 - 18:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Recenzii pentru RAWZ

Bogdan Cristian

Bogdan Cristian

14 iulie 2023

Am gasit un produs la Mega Image, shaorma vegana, care a fost neasteptat de buna! Efectiv nu am simtit ca este carnea din soia, aromele bestiale! Nu ma asteptam vreodata sa mananc o shaorma fara carne care sa imi placa mai mult decat una cu carne! Efectiv am ramas uimit. Sper sa gasesc mai des semi-preparatele la magazin, la cat de bune sunt! ❤️ EDIT: Dupa prima experienta buna cu preparatele din Mega Image, am incercat tot de acolo si burger, chiftelute si vranza wrap care au fost foarte delicioase, in special burger-ul! Sunt foarte bune, desi sunt vegane, merita incercate neaparat!

Darvasan Emma

Darvasan Emma

10 iulie 2023

Dear Rawz, i’ve been vegan for almost 4 years and your food blew my mind! SO tasty and diverse, I loved it! Please don’t ever stop cooking, thank you!

Denisa Petrache

Denisa Petrache

13 iunie 2023

Sunteti extraordinari! ⭐️👍🌸

Andrei Toca

Andrei Toca

29 martie 2023

Efectiv cea mai delicioasă mâncare vegană din România. Cu voi ar putea să fie post tot timpul anului. Felicitări!!! 👏🏻

Miruna Sorina

Miruna Sorina

28 ianuarie 2023

Straciatella party for two era preferata mea, inainte sa schimbati reteta. Acum e mediocra, nu mai arata nicicum, niste ciocolata aruncata aiurea pe deasupra, e mult prea dulce... Pacat, era efectiv cea mai buna prajitura.

Melisa Musledin

Melisa Musledin

10 decembrie 2022

Am cumparat aseara pentru a2a oara Straciatella party for two si m-a surprins neplacut pentru ca era foarte dulce, de te lesina . Prima data a fost destul de buna.

Florin Constantin Oloeriu

Florin Constantin Oloeriu

19 octombrie 2022

It is not opened to public anymore! Their business model is aimed now at delivering their products to supermarkets (MEGAIMAGE, PROFI etc)

C PG

C PG

1 septembrie 2022

Le achiziționeze din Mega, super bune

Lia Jer

Lia Jer

25 august 2022

Am căutat locatia de am innebunit era undeva intre blocuri. Locatia este doar pentru procesare prajituri Mega si Lidl, mi-am dorit tortul de ciocolată alba pe care l-am achizitionat de la inceput din Lidl, dar din păcate tortul a devenit gri - maro..nu, alb. Au schimbat reteta. Nici urmă de alte prajituri sau Cake Away. Fetele cu atitudine ok, foarte aglomerat spatiul, nici un 5S, toate unele peste altele.. Mă reintorc la Rawyal.

Theodora Georgescu

Theodora Georgescu

22 august 2022

M-au atras cu shaorma și m-au convins cu lasagna și paste. Abia aștept să degust toate preparatele lor! Sunt geniale! Nu mi-am imaginat niciodată că voi spune "nu" cărnii în favoarea produselor raw-vegane.

Vezi mai multe recenzii

Hartă

Caracteristici

Opțiuni pentru serviciu

  • Livrare
  • La pachet
  • Servicii luat masa

Oferte

  • Aperitive
  • Mâncare pentru vegetarieni
  • Opțiuni vegane

Opțiuni de luat masa

  • Catering
  • Desert

Ambianță

  • Atmosferă relaxată

Plăți

  • Carduri de credit