Savoy Hotel Informații

Hotel, Restaurant

Hotel liniștit, cu saună, restaurant și bar, plus spațiu de ședințe și parcare gratuită.

Recenzii pentru Savoy Hotel

gabi stefan

gabi stefan

10 noiembrie 2023

Tot ce îi trebuie unui hotel de patru ☆☆☆☆ .Amplasarea hotelului (ultra central ) ,camera mare ,cu balcon(chiar două, unul mare cu măsuță și scaune și unul micuț) căldură în cameră (cu posibilitatea clientului de a alege temperatura ) baie mare cu ,cabină de duș , apă caldă ,la duș și lavoar, aproape instantaneu, curățenie în cameră în fiecare zi, produse de igienă personală ori de câte ori este nevoie, halate și papuci, liniște și nu în ultimul rînd personal drăguț și amabil .Vom reveni cu mare plăcere de fiecare dată cînd vom vizita "capitala Banatului " @

mircea lepadat

mircea lepadat

20 octombrie 2023

Hotel frumos, curat, liniștit, situat central. Mic dejun bogat și variat. Personal foarte amabil.

Niscu Camelia

Niscu Camelia

2 octombrie 2023

Un hotel de 4 🌟 care merită mai multe 🌟!!! FELICITĂRI TUTUROR,DE LA CONDUCERE , CONTINUÂND CU PERSONALUL DE LA RESTAURANT, RECEPȚIE ȘI CHIAR DOAMNELE DE LA CURĂȚENIE!!! 👍👏🤗🍀

clau clau

clau clau

1 octombrie 2023

Un hotel linistit,f aproape de centru.

Carina-Maria Bora

Carina-Maria Bora

29 septembrie 2023

RO| Camera de hotel a fost foarte frumoasa, foarte curata si mare. Baia a fost extrem de curata. Micul dejun a fost delicios, ai avut foarte multe variante de alegere. Zona este extrem de buna si e foarte aproape de orice. ENG| The room was very beautiful and clean, so was the bathroom. The breakfast there was amazing, so many choices !! The hotel is situated in a very good spot, very close to everything .

Maria Pava

Maria Pava

17 septembrie 2023

A great hotel very close to the city center. The rooms are clean and classy and their breakfast is so rich! I enjoyed the stay there and will definitely consider staying there next time I am in Timisoara.

Georgiana Tanasa

Georgiana Tanasa

4 septembrie 2023

Totul a fost foarte bine. Personal amabil, camera curata, mic dejun variat. Locatia perfecta.

Xavers Moto

Xavers Moto

28 august 2023

Super locație, foarte mulțumiți am fost și de camera , curățenie. Micul dejun a fost foarte bun.

ion baltariu

ion baltariu

28 august 2023

situat aproape de centrul Timisoarei, ofera cam tot ce trebuie pentru un hotel de 4 stele.:))

Taslaca Cornel

Taslaca Cornel

19 august 2023

Locatia acestui hotel, este una foarte apropiata de centrul orasului si principalele obiective turistice. Confortul camerei a fost unul foarte bun. Servirea in restaurantul hotelului a fost una foarte buna iar amabilitatea personalului si ospitalitatea acestuia, te incanta si iti creeaza un sejur foarte placut. Cand voi ajunge in oras, voi sti cu siguranta ce hotel sa aleg. Voi reveni cu placere si drag in acest hotel, pe care il recomand cu sinceritate!

Vezi mai multe recenzii

Hartă