SC . Corviniana SRL Informații

Hotel, Restaurant

Pensiune relaxată care oferă camere primitoare și un restaurant de modă veche, plus o terasă și un magazin.

Recenzii pentru SC . Corviniana SRL

Karina Nicolescu

Karina Nicolescu

1 noiembrie 2023

Cea mai bună friptură din regiune- antricot de vită în sos de piper verde. Dacă treceți pe aici merită. Bucătarul e de 5 stele.

Stefan Timar

Stefan Timar

22 octombrie 2023

O locație de excepție, camere superbe, curate, servire ok.

Lacra Tufescu

Lacra Tufescu

15 septembrie 2023

Mancare excelenta. Limonada incredibila Oameni minunati

marius alin dumitru

marius alin dumitru

31 august 2023

Gaze foarte drăguțe. Mâncare extraordinară. Camera de excepție!

Daniel Manzat

Daniel Manzat

30 august 2023

Great accommodation within walking distance to the Corvin Castle. The room was clean well appointed and excellent for a restful night after a Castle visit. We had a tasty dinner with a good service. I would recommend this place to everyone that visits the Corvin castle.

Constantin Nidelea

Constantin Nidelea

25 august 2023

Am ajuns in restaurant comandand 4 ciorbe si felul 2. Ospatarita ne-a estimat un timp de 5-6 minute, revenind dupa 45 min spunandu-ne ca isi cere scuze dar dureaza cel putin o ora. Nu este normal sa lasi clientii sa astepte 45 min degeaba si sa plece si nemancati. Fiind turisti in zona am pierdut timp pretios. Experienta cu restaurantul a fost jalnica.

mariana sfia

mariana sfia

24 august 2023

Ne am cazat in aceasta pensiune acum aprox.10 zile, desi ne a displacut faptul ca la solicitarea noastra de a vedea camerele, dl proprietar nu ne a ingaduit acest lucru, a mai si avut remarci neprietenoase. Avea si de ce😁 desi camerele erau mobilate cu mobila veche si decorate cu fast ( fapt ce nu pot sa spun ca mi a placut, dar gusturile nu se discuta) era un miros neplacut, camera de la parter unde am stat dadea spre terasa, deci daca deschideai ferestele te vedeau consumatorii, alte ferestre nemaifiind, avea mocheta pe jos care parea ca e acolo de multi ani si ca si cum nu era suficient, dimineata a fost si o pana de curent, drept care am bajbait prin intuneric neavand lumina naturala. Concluzie, nu mi a placut!

Torres Feraru

Torres Feraru

13 august 2023

Am plătit mai mult decât era afișat pe Booking. Camera O.K. Curățenie în cameră dar foarte mult zgomot.

Carmen Predescu

Carmen Predescu

12 august 2023

Un loc foarte frumos, încărcat de istorie și cultură, gazde primitoare, personal amabil, mâncare foarte bună! Recomand cu drag, pentru o vacanță minunată!

Paul Miu

Paul Miu

12 august 2023

Best in town! E aproape de castel (7 min pe jos) Cea mai buna mancare, camera e curata si aranjata frumos, personalul e de calitate si foarte amabili. Recomand acest restaurant/hotel din toate punctele de vedere, cu siguranta am sa revin.

Vezi mai multe recenzii

Hartă