Stil N Hotel Bucharest Informații

Hotel, Hotel cu ședere prelungită

Hotel simplu cu prețuri accesibile care oferă un restaurant, plus parcare și mic dejun gratuite.

Recenzii pentru Stil N Hotel Bucharest

Diana Florentina Pasca

Diana Florentina Pasca

13 ianuarie 2024

Recomand cu încredere hotelul. Este foarte curat, poziționat într-o zona foarte bună a Bucureștiului. Personalul este foarte fain și primitor. Cu siguranță am sa mai revin. Mulțumesc Alexandra pentru ca ai fost foarte drăguță cu mine.

Ghe Midvighi

Ghe Midvighi

12 ianuarie 2024

Hotelul emană eleganță și rafinament, cu un design interior sofisticat și atenție la detalii. Receptionera noastră, Dana, întâmpină oaspeții cu zâmbetul ei cald și profesionalismul său desăvârșit, oferindu-le o experiență de neuitat. Este mereu promptă și dornică să îndeplinească orice nevoie a oaspeților.

Valerica Tarlea

Valerica Tarlea

8 ianuarie 2024

Curățenie, confort, personal amabil, mic dejun gustos, camera sptioasa Personal amabil, recepție atenta la detalii Mulțumiri Danei fetei de la recepție, pentru informațiile de care am avut nevoie Revenim cu drag🤭

Mihai Vasile

Mihai Vasile

8 ianuarie 2024

O locație superba cu camere frumos amenajate. Totul este perfect. Revin de fiecare data cu drag. Multumiri fetei de la receptie Dana, pentru primirea calduroasa!

Cristi Sandu

Cristi Sandu

5 ianuarie 2024

Designul modern, ambientarea cu atentie la detalii, curatenia deosebita, asternuturi de calitate, mic dejun delicios Multumiri Danei, fata de la receptie pentru ajutorul oferit! Recomand!

Banciu Vera

Banciu Vera

5 ianuarie 2024

Hotel Stil din București oferă o experiență plăcută, iar Dana, recepționera noastră, a fost extrem de profesionistă și atentă la nevoile noastre. Un serviciu excelent care completează atmosfera primitoare a hotelului, camerele mici dar cochete, recomand!

Daniela Zgondoiu

Daniela Zgondoiu

5 ianuarie 2024

Cu bucurie împărtășesc o experiență excepțională la Stil Hotel, unde am avut privilegiul să beneficiem de ospitalitatea extraordinară a doamnei Dana. Zâmbetul său călduros și atenția la detalii au transformat șederea noastră într-o experiență memorabilă. Recomand cu încredere Stil Hotel, iar Dana este cu adevărat un element deosebit în această experiență.

CECCAR

CECCAR

5 ianuarie 2024

Cu mare bucurie împărtășesc o experiență minunată la Stil Hotel, unde ospitalitatea doamnei Dana a fost cu adevărat remarcabilă. Cu un zâmbet cald și atenție la detalii, ne-a asigurat că șederea noastră a fost perfectă. Stil Hotel și Dana merită cu siguranță recomandarea noastră pentru o experiență super.

WTF Man

WTF Man

5 ianuarie 2024

Am avut o experiență minunată la Stil Hotel și nu pot să nu împărtășesc cât de impresionat am fost de ospitalitatea excepțională oferită de doamna Dana, recepționera noastră. Cu un zâmbet călduros și o atitudine prietenoasă, Dana a făcut tot posibilul pentru a ne asigura că șederea noastră a fost perfectă. De la recomandări utile despre atracțiile locale până la atenția acordată detaliilor, Dana a făcut totul cu o profesionalitate remarcabilă și o atenție deosebită față de nevoile noastre. Camera noastră era impecabilă, iar serviciile oferite de Stil Hotel au întrecut cu mult așteptările noastre. Recomand cu căldură Stil Hotel, iar dacă aveți norocul să interacționați cu Dana, veți beneficia de o gazdă excepțională. Mulțumesc, Dana, pentru contribuția ta la experiența noastră memorabilă la Stil Hotel!

vanzari4 fdc

vanzari4 fdc

4 ianuarie 2024

O ședere minunată! Stil N Hotel Bucharest oferă o experiență excelentă. Personalul este prietenos, facilitățile sunt remarcabile, iar atmosfera este relaxantă.

Vezi mai multe recenzii

Hartă